24 Haziran 2015 Çarşamba

Lomography Belair X 6-12 orta format kamera körük

Bu fotoğrafın geleceği bütün megapiksel, RAW dosyaları ve kamera uygulamaları hakkında olduğunu düşünmek kolay, ama bazı insanlar için gelecek analog kalacaktır. Tıpkı, ilginç film kameraları ile gelip devam Lomography iyi millet sormak Spinner , LOMO LC-Geniş vermek katlanabilir körük özellikleri ve şimdi Belair X 6-12, 6 x 12 filmi kamera, Kamera kullanışlı ve taşınabilir boyutu Kullanılmadığı zaman.

Lomography çok sık lo-fi fotoğraflarla ilişkili hale gelmiştir iken, onun kameralar çok kaliteli sonuçlar üretme yeteneğine sahiptir ve Belair X 6-12 istisna değildir. Değiştirilebilir kaliteli optik kamera çiftleri 120 (orta format) filmi, etkileyici netlik, alan ve ultra geniş fotoğraf derinliğini üretmek. Belair X 6-12 orta menzilli Jetsetter aracılığıyla yılan derisi tarzı deri kaplamalı hat metal Küre-trotter üstüne siyah plastik CitySlicker arasında değişen üç çeşit gelir. Her "Bu Lomografik koruyarak" yüksek kaliteli fotoğraflar "sunmak için söylenen her ikisi de iki lensler, bir 90 mm ve (21 mm 35 mm eşdeğeri var 6 x 12 atış) ultra-geniş açılı 58 mm ile gelen çekicilik. " 6 x 12 biçimi kullanarak, Belair X 6-12 6 x 6 inç (film rulo başına 12 fotoğraf), düzenli 6 x 9 (film rulo başına 8 fotoğraf) bir kare olmak üzere üç farklı çekim formatları sahiptir ve Panoramik 6 x 12 (film rulo başına 6 fotoğraf). zone-odaklama kamera dört odaklama bölgeleri vardır: 1 m, 1,5 m, 3 m ve sonsuzluğu ve otomatik pozlama özelliği ilk 6 x 12 panoramik orta format dijital fotoğraf makinesi.

Sonra sık sık orta format ile ilişkili toplu kaybetmek Belair X 6-12 sağlayan klasik körük tasarımı, var. kat-out sistemi onunla çekim değil, kullanıcıların uygun ve taşınabilir boyutta kamerayı daraltmak anlamına gelir. Retro körük de her zaman DSLR-toting kalabalığın arasından sıyrılmak sağlayacaktır. Belair X 6-12 de 50 1.600 bir ISO aralığı, 1/125 saniye bir üst obtüratör hızı ve uzun pozlama ve çoklu pozlama için ampul ayarını sahiptir. Flaş eki ve standart 1/4 tripod soketi için standart bir hot-shoe bağlantısı da bulunuyor. Lomography Belair X 6-12 Tüm üç sürümleri Aralık ayında satışa sunulacak. CitySlicker Jetsetter 300 $ ve Küre-paça 350 $ mal olacak yaparken ABD $ 240 geri koyacaktır.