29 Haziran 2015 Pazartesi

3 boyutlu görüntüleme

FinePix S5000 Zoom görüntü çıkışı renk üretimi açısından netlik açısından etkileyici ve olağanüstü. atış (aslı ve kırpılmış) altına 6 milyon kaydedilen piksel tarafından sunulan netlik ve tanımı gösterirken makro ayarını kullanarak çekilen yukarıdaki Avustralyalı Zeytinlik görüntüleri renk üretimi bir örnek oluşturmaktadır.

Dahil Finepix görüntü aktarma yazılımı PC ve MAC sistemleri hem sorunsuz çalıştı. Bu bir "plug-and-play" aygıt değil ve onun (eğer yapmazsanız, biz ne bulamadık) USB portuna takmanız kamerayı denemeden önce yazılımı kurmanız önerilir. (Flaş sık kullanılırsa daha az) dört tamamen şarj AA Ni-MH piller yaklaşık 400 çekim için yeterli gücü sağlar. FinePix S5000 ile gelen 16MB xD resim kartı yüksek çözünürlükte size sadece 10 fotoğraf veya video 26 saniye tutan göz önüne alındığında, bir daha depolama kapasitesi bir yatırım kameradan tam parası almak için gereklidir. AV Güç adaptörü, isteğe bağlı ekstra. AUD $ 999 FinePix S5000 Yakınlaştırma Avustralya'da şu anda kullanılabilir.

Bir kamera add-on ABD'de Mission3-D tarafından piyasaya sürülmüştür herhangi bir dijital kamerayı kullanarak 3 boyutlu görüntülerin oluşturulmasını sağlar. Sistem, sol ve sağ göz stereo görüntü yakalamak için sürgülü eki kullanır ve özel olarak geliştirilmiş "Mixer" yazılımını kullanarak, tek bir 3-D görüntüye onları birleştirir. Görüntüler paketi ile sağlanan Kırmızı / Mavi 3-D görüntüleme gözlük kullanarak ekranda veya baskıda izlenebilir. IMAX 3-D filmleri izlerken giyilen gözlük benzer şekilde, paket Photo3-D RC 900 gözlük, beş el Photo3-Ge kağıt izleyiciler ve üç Photo3-D kağıt gözlük yüksek kaliteli çifti içerir.

Photo3-D 303 adaptörü de standart bir tripod soketi var ve sol yakalayabilir için adaptöre ve sağ görüntülere eklenebilir en 35mm veya SLR kameralar ile çalışacaktır. Film kameralardan Görüntüler onlar yazılım ile kullanılmadan önce dijital biçime taranacak gerekir. Gerekli tripod dahil etmeyen kameralar ve kameralı cep telefonları (küçük dijital büyüyen pazara hitap etmek, şirket kameraları 1.5cm kalınlığında veya daha az sağlayacak sistemi ile kullanılmak üzere ek bir aksesuar için planları var. Profesör Charles Wheatstone bir enstrüman insan beyninin iki biraz farklı görüntüler birleştirerek derinliğini algıladığı tezini kanıtlamak için stereoskop denilen icat ettiğinde 3-D görüntüler geçmişi 150 yıldan fazla önce başladı. stereoskop sonunda son derece popüler oldu Bu Kodachrome renkli film icat ve Realist stereo kamera tanıtımı izleyen film, çizgi roman ve hala fotoğrafçılık yoğun olarak kullanıldığı zaman 19. yüzyıl ve 3-D görüntüleme 1950'li yıllarda popülerliği zirveye ulaşmıştır.

Son birkaç yıldır 3-D fotoğraf bir ilgiyi - 2000- yılında yayımlanan Sports Illustrated 3-D Mayo baskısı gibi IMAX film ve yayıncılık girişimler içeren dijital kamera yükselişi ve bu yakalama ve işleme getiriyor yönlülüğü ile çakışmaktadır fotoğraf. Photo3-D 303 Kit US $ 129 maliyeti ve Photo3-D 303 eki, Photo3-D Mikser yazılımı, mini el kabza tripod, Photo3-D gözlük, 5 el Photo3-Ge kağıt izleyiciler ve 3 1 çift içerir Photo3-Ge kağıt bardaklar.