24 Haziran 2015 Çarşamba

İntech Güvenlik Kamera Sistemleri



İnsanlar kameraya doğrudan bakarak onların çocukları görünce fotoğrafları seviyorum, ama ne yazık ki hiç kolay-deli çocuğun fotoğrafını çekmek için çalıştı herkes bunu elde etmek için ne kadar zor olabileceğini biliyor. TetherTools çok az fotoğraf konulara bakmak için bir şey veren, DSLR lens üzerinde bir smartphone tutan bir güvenlik sistemleri kolu ile bu sorunu çözdü iddia ediyor.

Kamera Sistemleri, Fotoğrafçılar yıllardır komik yüzleri çekti ve çocuklar doğrudan bir görünüm elde etmek onların kameralar üzerinde sevimli oyuncaklar dangled var iken, sevdikleri karikatür veya onların arkadaşları ve aile fotoğraflarından bir video dikkatlerini tutmak daha iyi olacağı oldukça açıktır. Urgan Araçlar Bak Kilidi sıcak ayakkabıya takılan ve doğrudan lensin üstünde bir güvenlik sistemleri tutar, çünkü aynı zamanda, ortaya çıkan enstantane içinde lensin namlu bakıyordu olan bu portre konular gibi yaparak yararı ekledi belirtiyor tüm ama yakın çekim intech kamera sistemleri geniş açı çekim.

Hafif alüminyumdan inşa Look Lock iki versiyonu geliyor, orta yakınlaştırır için ideal bir 7 inçlik (18 cm) artikülasyon kol, ve gibi uzun objektifler ile kullanmak için bir 11-inç (29 cm) sürümü Bir 70-200 mm. Her iki uzunlukları sıcak ayakkabı ya da güvenlik sistemleri fiyatları bir uzantısı rayına takmak ve kamera taşındı ve dikey ve yatay pozisyonları arasında döndürülür bile sabit kalması söylenir.

Bile Galaxy S III ya da Lumia 920 kaymaz için yeterince büyük - Bak Kilit kolunun sonunda yaylı ve geniş üç inç (7.6 cm) kadar olan cihazları tutabilir montaj akıllı telefon evrensel SmartClip, orada hareket ederken dışarı düşmemesi böylece klibin her iç tarafında yastıkları sıkıca yerinde bir aygıtı tutun. 11-inç versiyonu geri 80 $ koyacaktır ise 7 inçlik Bak Kilidi 75 $ ABD için artık online olarak kullanılabilir.

http://kamerassistemleri.blogspot.com.tr/2015/06/intech-guvenlik-kamera-sistemleri.html