29 Haziran 2015 Pazartesi

Kamera Sonuçlar

Kamera ana kontrol kadranı üzerinde önemli ayarlar portre, manzara, spor ve gece çekimleri ve kullanıcı diyafram veya çekim öncelik vermek için izin kısmi kontrol seçenekleri için tam otomatik veya manuel kullanım, sahne özel ayarlar kolaylaştırır. Duyarlılık, keskinlik, beyaz dengesi (ayar flüoresan veya akkor ışık altında çekim yaparken için) ve flaş parlaklığını tüm değişik olabilir ve üç fotometri (veya poz ölçümleme) modları zaman yararlıdır - Bu kontrollerin ötesinde, sayısız seçenekler sahne spesifik konular için sağlanan nesne ile arka plan parlaklığı arasındaki belirgin bir fark vardır.

Sonuç "akıllı" fonksiyonları en iyi sonuçları üretmek için pratik bir şekilde kullanılmak üzere sağlayan tam otomatik özellikleri ve manuel kontrol arasında çalışılabilir bir dengeyi bir kamera. Olasılığı daha yüksektir Fonksiyonlar makro fotoğrafçılık ve pozlama telafisi sırasıyla birim arkasındaki ve üstündeki düğmeler ile hızla erişilebilir düzenli olarak bu tür kullanılır. İkinci video yakalama başına FinePix S5000 en 30 kare düşük ışıkta son derece iyi çalışıyor ve biz de resimlere sesli not eklemek için kullanılabilecek ses mikrofon duyarlılığı ve üreme nitelikleri, tarafından şaşırdık. 512MB - - kayıt süresi fazla 14 dakika sağlama videonun süresi en uygun kartı ile, sadece xD Ortam Kartı büyüklüğü ile sınırlıdır. (Sesli) Videolar ve görüntüler, dijital vizör veya küçük "mini-başparmak" altta görünen ise hala çekim hızlıca atlamak sağlayan akıllı hızlı ileri işlevi içerir 1.5-inç LCD monitörde gözden geçirilebilir Ekran navigasyon yardım etmek için.

vücut kendisi bunu (kalıplı el kavrama ve dokunsal gövdesi bu konuda estetik değerden daha fazla teklif olduğunu kanıtlamak) kullanırken elinden kayma gibi konvansiyonel film SLR fotoğraf makinesi daha küçük, ama çok küçük değildir. Bir lens kapağı gibi klipler kayış üzerine - başparmak yakınlaştırma geçiş çok fonksiyonlu menü kadranı ve küçük, kullanıcı dostu tasarım dokunur yukarıdaki ünitenin arkasındaki dahil işletilen ile düğmeleri de benzer bir şekilde ortaya koydu ve kamera kullanılıyor yolumdan - ardı edilmez.