24 Haziran 2015 Çarşamba

Nilox Foolish actioncam paketi

Bu kamera size tüm tanıdık geliyor mu? Belki belki bir şey gibi biraz gitmek bir olsaydı için profesyonel bir gibi bakmak istedim kahraman ? Peki, İtalyan elektronik şirketi Nilox tarafından yapılan şirin adlı Budala, aslında. O orada actioncams artan sayıda ayıran hiç bir özelliğe sahipken, Nilox isteğe bağlı "All-in" paket anlaşma için iyi bir fiyat bazı güzel ekstralar birleştirmek yok.

Gibi GoPro kamera , temel Budala, 170 derecelik geniş açı objektifi 60 metre (197 feet) derinliğe kadar dalgıç ve bir çerçeve saniyede 30 kare hızında 1080p HD video çekebiliyor - 960p / 30fps , 720 / 60fps ve 720p / 30 fps da mümkündür. Bir ipucu alarak Kontur ROAM2 , aynı zamanda bir lazer işaretleyici bulunuyor. Bu ekran - Bu kullanıcıların fotoğraf makinesinin LCD çalma ekranında eklenti / vizörü kullanarak değilse, az ya da çok objektif işaret ne görmenizi sağlar olan daha geniş bir konut ile birlikte, ancak, All-in paketine dahil Bunu karşılamak için. Bu paket aynı zamanda kablosuz uzaktan kumanda ve 4GB microSD bellek kartı içerir.

Foolish kontrolleri tek bir düğmeye video kaydetmek için kullanılan ve başka 8MP fotoğraf yakalamak için atanarak, nispeten basit gibi görünür. Lityum pil biri şarj kayıt süresi yaklaşık 2.5 saat için iyi olmalıdır. BikeRadar bir rapora göre, İngiltere online perakendeci Windwave yakında £ 199,95 bir fiyata (320 $ ABD) hakkında All-in paketi sunan olmalıdır - İngiltere versiyonu uzaktan içermez iken, bir içermez 8GB kartı. Bir LCD ekran veya hafıza kartını içermez, ancak karşılaştırma yoluyla, GoPro, aynı İngiltere fiyata kendi HERO3 Beyaz Sürümü kamera listeler. Nilox Foolish için Kuzey Amerika kullanılabilirliği veya fiyatlandırma hiçbir kelime şu anda yok. Fotoğraf ve kamera ile görüntüleri çekim örnekleri aşağıda videoda görülebilir.