24 Haziran 2015 Çarşamba

Lytro kamera yeni firmware ile manuel kontroller kazanır

Lytro ışık alan kamera - Kullanıcıların sağlar o alınmış oluyor sonra fotoğrafın odağı ayarlamak - yeni bir firmware güncellemesi ile, fotoğrafçılar Özlem manuel kontroller kazanmıştır. Bu (sabit f / 2.0 diyafram olan ayarlamak gerek yok, orada hatırlıyorum) ve açmak veya nötr yoğunluk kapalı (ND) Filtre kullanıcıları artık kendi yaratıcı deklanşör parmak germek ve deklanşör hızı veya ISO gibi şeyler ayarlayabilirsiniz anlamına gelir.

Lytro ışık alan kamera potansiyel en büyüklerinden biri iken fotoğrafçılık dünyasında oyunun kurallarını değiştiren yenilikleri bir süre meydana kullanıcılar bazen tam otomatik doğasını eleştirdi. Örneğin, bu bir düşük ışık durumda, kamera daha hızlı obtüratör hızı sağlamak yerine, ISO düşük tutmak ve daha statik bir sahne çekimi ise tercih olurdu obtüratör hızı, kullanmak için ISO artırabilir anlamına gelebilir. Ancak, (Mac veya Windows indirmek için mevcuttur) yeni bir firmware güncellemesi yaratıcı Lytro-elinde tutanlar, Nötr Yoğunluk (ND) Filtre ve Oto Pozlama onların görüntüleri kontrol altına almak ve Shutter Hızı, ISO ayarlarını değiştirmek için arka dokunmatik ekranı kullanmanızı sağlayacak (AE) Kilidi. Deklanşör hızı şimdi ikinci ve bir eylem çekim çekim veya karanlık koşullarda çalışıyoruz bağlı olarak sekiz saniye, 1 / 250. arasında ayarlanabilir. Bu düşük ISO tutmak, ya da daha hızlı bir deklanşör hızını kullanmak için alt ışık koşullarında yukarı itmek için ihtiyacımız parlak yeterince durumda olup olmadığınızı size yargıç icar 80-3200 ISO ayarları ile eşleştirilmiş olabilir.

Lytro ayrıca kullanıcılara son derece parlak ortamlarda yakalanan ışık miktarını ayarlamak için, ve bir nötral yoğunluk filtresi kapatmak için seçenek verilmiş olup, artı bir sahnede bir resmin kompozisyonunu değiştirirken otomatik pozu kilitlemek için yeteneği tanıttı. Bir kamera çantası (US $ 60), ve bir kamera kovanı (30 $: - Seaglass ve Moxie Pink - iki yeni aksesuarları ile birlikte (yeni Lytro kameraları önceden yüklenmiş olacak) yeni firmware ek Lytro ayrıca iki yeni renkler tanıttı ). Kaynak: Lytro İşte manuel kontroller ile neler yapılabileceğini bir örnek - odağı değiştirmek için fotoğrafın farklı bölgelerinde tıklayın.