29 Haziran 2015 Pazartesi

360 derece görüntüleme sistemi

OmniGlobe destekleyici taban bölgesindeki yüksek yoğunluklu bir projektörü içerir çapı 2 metreye kadar büyük bir akrilik küre kadardır. küre, animasyonları görüntülemek veri kütüphanesinde herhangi sahnede arasında çevirmek veya döndürmek, tilt veya zoom-in resmin üzerine anında edememek parası ile bu biçime iyi uyuyor verilerin her türlü görüntülemek için kullanılır. OmniGlobe küre üzerinde sadece belirsiz nokta üst kısmında küçük bir alanda varlık ile interaktif bir 360 derecelik görüntüleme sistemidir. Yanı sıra Dünya ve diğer gezegenlerin küresel görüntüleri görüntüleme için uygun olarak, daha karmaşık görme oluşturulabilir ve OmniGlobe akışa.

ARC Bilim Simülasyonu ile Üç yıldır geliştirilen bir dışbükey yansıtan unsur küresel ekranda odaklanmak projektörü sağlar. Ekran kendisi "arkadan projeksiyon" türü vinil film kaplı bir akrilik kabuğu. İlk OmniGlobe kurulum Dünya'nın levha tektoniği son 600 milyon yılda gösteren dört dakikalık animasyon görüntülenen Indianapolis, Indiana Indiana Eyalet Müzesi oldu. Apart müze ve bilim merkezlerinde OmniGlobe uygulamaları, OmniGlobe ARC göre alanları geniş bir yelpazede uyarlanabilir. Bunlar uzaktan algılama ve hava tahmini veya bir eğitim yardımı olarak sınıfta, dahil büyük yerlerde kaşifler tarafından alınan yolları bir animasyon geri Antik Mısır zamanlara uzanan küresel siyaset tarihinin bir şey gösteren veriler.

Dijital fotoğrafçılığa değişiklik yapma hakkında bu meraklı hitap için tasarlanmış tek kullanımlık dijital kamera US $ 11 bir maliyetle başlatılmıştır. 2 megapiksel Dakota Dijital Tek Kullanımlık Kamera anahtarı düşünüyor herkes için ama dijital görüntü kalitesi hakkında rezervasyonları ile küçük bir harcama temsil eder. Birim işleme mağazaya iade edildiğinde hem baskılar ve CD temin Çünkü, ürün ayrıca sert kopya yokluğunda rahatsız olanlar hitap amaçlamaktadır.

Cihaz tam otomatik flaş, ölçülü pozlama kontrolü, kendi kendine çekim ve istenmeyen fotoğrafları silme olanağı sunuyor. Ancak, doğrudan görüntüleme için LCD ekranın olmaması, artı doğrudan kameradan bilgisayara görüntü aktarmak değil gerçeği silme işlevi kendi sınırlamaları vardır demektir. Şirket bu pazar keşfetmek gördüğü ikinci yararı kamera çıkışları aracılığıyla baskı alma (ziyade sadece elektronik formatta en görüntüleri depolamak) geleneksel yöntemleri korumak için insanları teşvik etmesidir. İşleme film ile daha hızlı ve 4 x 6 "DigiPrints" bir fotoğraf CD'si ile birlikte birkaç dakika içinde mevcut olabilir. Şu anda mevcut formu ABD'de Ritz Kamera Mağazaları, her tek kullanımlık dijital kamera üreticiye iade edilir ve tamamen işlendikten sonra geri dönüşümlü.