22 Haziran 2015 Pazartesi

Canon zoom merkezli PowerShot G3 X ortaya



Canon G-serisi line-up eklemek için bir 25x optik zoom ve bir inç tipi sensörlü bir kompakt fotoğraf makinesi geliştirmeye çalışıyordu Şubat ayında alay. Firma şimdi Temmuz ayında yayımlanan ve büyük bir 24-600 mm eşdeğeri objektife sahip olacak 20 megapiksel PowerShot G3 X hakkında daha fazla ayrıntı ortaya koymuştur. meraklısı odaklı kamera, aynı zamanda bir devirme LCD dokunmatik ekran ve sıcak ayakkabı övünecek.

PowerShot G3 X o büyük yakınlaştırma potansiyeli var demektir okkalı 24-600 mm eşdeğeri kapakları, bütün lens ile ilgili. Ancak, F2.8-5.6 değişken maksimum diyafram açıklığı uzun telefoto uzunluklarında sınırlı kullanımları olacağı anlamına gelir. şansını 600 mm eşdeğeri odak uzaklığına gelmeden önce iyi F5.6 maksimum diyafram vuracak bulunmaktadır. Bu boylarda çekim yaparken, kullanıcıların en azından kaçınılmaz wobbles düzeltmek yardımcı olmak için görüntü sabitleme faydalanmak mümkün olacak.

Yeni atıcı İçinde bir inç tipi 20 megapiksel arka aydınlatmalı CMOS sensörü var. Bu, aynı kullanılanlar gibi boyutu J5 gibi Nikon 1 serisi veya Sony RX100 IV ve genellikle gibi büyük zoom ile sabit lens fotoğraf makinelerinde bulunan çok daha büyük Canon PowerShot SX520 HS . Bu özellikle düşük ışık koşullarında daha iyi görüntü kalitesi sağlamak ve iSAPS teknolojisine sahip DIGIC 6 işlemcisi sayesinde gerekir, G3 X aydınlatma koşulları çeşitli kullanılmasına izin vermek 125 12,800 arasında bir ISO aralığına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder