24 Haziran 2015 Çarşamba

Leica Leica M ortaya çıkarır ve ME geri elimden

1954 yılında Leica M3 tanıtılmasından bu yana, Alman kamera üreticisi genellikle numaraları ile onun amiral gemisi rangefinders ayırt etti - M4, M6 veya M9 sonra şehvetle fotoğrafçıların nesiller isteyen. Ancak, M kamera her yeni nesil artık sadece "Leica M" olarak bilinen olacak. Ama eskiden M10 olarak bilinen kamera aynı zamanda bir CMOS sensör, Live View ve HD video övünme ilk M serisi var, her isim değişikliği ile ilgili değildir.

Lecia de "uygun" telemetre duyurmaktan Photokina 2012 kullanılır, esasen biraz geri elimden M serisi kamera Leica ME,. Leica M Yakında Leica M, bir CMOS sensör özelliğine sahip ilk Leica telemetre aşırı Leica atıcılar dünya olurdu tarafından coveted olan ( M9 ve hatta M-tek renkli bir CCD kullanılır). Bu 24 megapiksel full frame 35mm formatında sensörü M-serisi görüntü işleme hızı yeni seviyeleri getirmek için söylenen bir Leica Maestro işlemci ile eşleştirilmiş. Bunun gibi, M saniyede 3 kare çekim yeteneğine sahiptir ve (100 genişletilebilir) 200-6400 bir ISO aralığına sahiptir.

Leica M ilk diğer büyük Live View, bir süredir, DSLR ve hatta kompakt kameralar konuşlanan edilmiş bir özellik eklenmesidir. Ne, bu Leica büyük bir anlaşma yapar ilk kez görüntüleri lens tarafından üretilen gerçek görüntü kullanılarak oluşturulabilir (hem M ve R lensler) ve 1080p Full HD görüntü şimdi, 25 ya da bir olasılık için demek ki saniyede 24 kare. Kullanıcılar yeni kamera, aynı zamanda iki ek odaklama yöntemleri ekler Live View, "Live View zoom" ve "Live View Odak Peaking" en iyi şekilde arkada LCD veya isteğe bağlı Visoflex EVF2 elektronik vizör kullanabilirsiniz . Canlı Görünüm Odak Peaking kolay odak değerlendirmesini sağlamak için kırmızı çizgiler olarak bir konunun hatlarını görüntüler ise Live View zoom, kullanıcılar, odaklama hassas bir 10x büyütme görebilirsiniz. Leica M beklenen olduğu tam metal şasi yüksek mukavemetli magnezyum alaşımdan üretilmiş tamamen kendine yeten, die-cast eleman ise, üst ve taban plakaları, katı pirinçten işlenir. Normalde bir M-serisi bulmak istiyorum tüm doğrudan manuel ayar seçenekleri varken Lastik contalar toz, sprey ve neme karşı kamera vücudu korumak.

Yeni özellikler için sağlanan menü arayüzü ve özel kontroller için yeni bir düzen Live View Yakınlaştırma ve Canlı Görünüm Odak Peaking yeni odak düğmesi ile seçilebilir ise video kayıt, üst plaka üzerinde bir düğme ile aktive edilir, var Kameranın ön. Arkasındaki çizilmeye dayanıklı Corning Gorilla Glass ile kaplıdır 3 inç 920,000 piksel ekran var. Çok fonksiyonlu Handgrip-M GPS coğrafi etiketleme, harici güç kaynağı ve entegre USB soketi için bir yuva ekler ise yeni bir Leica R-Adaptör E, bugüne kadar M üzerine monte edilecek inşa hemen hemen tüm Leica R-Lensler verir. Leica M ABD $ 6950 bir fiyata erken 2013 yılından itibaren siyah boya veya gümüş krom kaplama, satışa sunulacak. Leica ME Leica M tüm yeni mod eksilerini elde ederken, ME-olurdu sunmak için getirilmiştir Leica M-sisteme daha uygun bir şekilde Leica-elinde tutanlar Leica giriş düzeyi modeli iddia ile uzaklık ölçerin "özünü temsil fotoğrafçılık. " Leica M9 ME ile aynı 18 megapiksel full frame CCD sensörü kullanır ve anında geleneksel telemetre atıcılar tanıdık hissedeceksiniz, hiçbir Live View ya da video kaydı var, ama tanıdık odaklama ve pozlama manuel klasik Leica inşa kalitesi ile birlikte, orada . Leica ME 160-2500 bir ISO aralığı ve saniyede 2 kare patlama hızına sahip.