22 Haziran 2015 Pazartesi

Falcon Gece Görüşlü Kamera Sistemleri



Güneş yüksek teknoloji gözetim işlemi, dış konum yayın veya yaban hayatı belgesel çekimi aşağı gittiğinde, dünyanız yeşil ve siyah tonlarına solacak iyi bir şans var. Tokyo'nun Komamura Corporation, insan gözünün görünür olmasını çok karanlık sahnelere renk cümbüşü getiren Falcon Göz KC-2000 serbest bırakılması için adında yeni bir el kamera, readying olduğunu.

Tecrübeli profesyonel kamera üreticisi yeni Falcon Eye kamera, neredeyse tam karanlıkta H.264 codec kullanarak saniyede 30 kare (fps) 720p renk videoya kadar kayıt edebilmek için başka tam olarak nasıl hakkında çok fazla açığa değil demek ki güçlü gürültü eleme teknolojisi ile yeni bir 2 / tip 3-in CMOS sensör ve gelişmiş görüntü işleme onun bir arada.

O (F1.4 at, 30 fps) 0,005 lux gibi sönük konuları kaydetmek mümkün bildirilen oluyor, bir var spektral duyarlılığı 390-700 nm ve 250 yüzde dinamik aralığı. Tüm bunlar cihazı hedef tanıma ve tanımlama, ve diğer gece görüş sistemleriyle neler yapabileceğini ötesinde bir ışık hassasiyeti yüksek derecede sunan çözünürlüğü ve renk netliği vermek olduğu iddia ediliyor.

"Haber ve yayın istasyonları halka gece ve yayın etkinliklerinde kayıt için bu yeni kamera sayesinde, ilk kez onlar kaliteli renklerde önce bize göstermek değil mümkün olacak" şirket başkanı Tosh Komamura diyor.

KC-2000 aynı zamanda askeri operasyonlar, kolluk, gözetim ve araştırma projelerinde gibi şeyler için perdeli ediliyor. Video ve JPEG formatında stills görüntüleri kurcalamaya dayanıklı medya kartlarını görüntüleri delil olarak kullanılmak üzere izin kaydedilebilir. Bir hava şartlarından ve sıçrama geçirmez alüminyum gövde faydaları ve şarjlar arasında sürekli kullanım, 5 saat boyunca bir 4900 mAh Li-ion pil ile çalışıyor. Birçok ayar kamera tarafından otomatik olarak işlenir ve şirket ilk sayaçları için kullanmak kolay hale basit, iki düğmeli çalışmasını vaat ediyor.

Hiçbir gösterge paneli var gibi, yukarı çerçeveleme tüm elektronik vizör aracılığıyla yapılmaktadır. Kamera Dahili mono mikrofon 16-bit / 48 kHz çözünürlüklü aracılığıyla Doğrusal PCM ses kaydı yeteneğine sahiptir, ancak harici mikrofon bağlantısı için 3.5 mm stereo jak girişi de var. Bir HDMI çıkışı büyük ekran TV veya monitörde görüntüleri izlemek için dahil edilir ve kullanıcıların CS montaj yoluyla lensleri (isteğe bağlı adaptör C objektiflerde kullanılabilir) dışarı takas edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder