22 Haziran 2015 Pazartesi

Miggo kamera kayışı koruyucu kapak iki katına kadar



DSLR veya aynasız atıcı bir yer için yarışıyor kamera kayışları veya orada vakaların hiçbir sıkıntısı yok. Ancak son Kickstarter tarafından finanse edilen Miggo hem var o biraz farklı. Geleneksel kayış ya da bilek tutuş olarak kullanılan değil, bu sizin kamera etrafına sarın ve bir koruyucu kılıf olarak yukarı ikiye katlayabilirsiniz.

Miggo kamera askıları ve kulpları arkasında Tasarımcılar onlar onların gün ek bir kamera çantası taşımak istemiyordu çünkü birçok kişi sık sık, yanlarında DSLR veya aynasız kameraları almadı nasıl anlayarak sonra fikir geldi ki çanta.

Neopren ve Lycra yapılmış, Miggo durumda diğer öğeleri ile bir torbaya yerleştirilir zaman bir koruma düzeyi sunmak için etrafına sarın, sonra bir değiştirilebilir lens kamera tripod konuya tutturmak ve kapsar. Kendi kayış veya kavrama konfigürasyonuna unwrapped zaman malzeme seçimi de Miggo giymek rahat demek gerekir.

Kavrama ve Wrap yanlışlıkla damla önlemek için yastıklı bilek tutuş olarak iki katına ederken, koruyucu kılıf görev olmadığı zaman Askı ve sarın bir omuz / boyun askısı olarak kullanılabilir: Dört Miggo seçenek vardır. Ama onlar uyduğunu kontrol çift için kamera ve seçim lensi ölçmek gerekir - Her aynasız fotoğraf makinesi veya orta ölçekli DSLR uyacak ya, iki farklı boyutta mevcuttur.

Onlar akıllı adaptörü kullanarak tripod parçacığı bağlanmak için, kameralar hala ilk Miggo kaldırmak zorunda kalmadan bir tripod üzerine monte edilebilir. Kayışlar ve tamamladı her bir lens kapağını saklamak için bir cep vardır ve yedi farklı renk ve desen seçimi satışa sunulacak.

Şu anda 40 $ size kayışı ve Wrap alacak iken, Grip güvenliğini sağlamak ve DSLR veya aynasız fotoğraf makineleri için Wrap $ 35 ABD bir Kickstarter rehin alacak. Fon hedefi başarıyla geçti olması, Miggos Haziran ayında gemi bekleniyor. Aşağıdaki Miggo Kickstarter video göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder