24 Haziran 2015 Çarşamba

Tepe Tasarım Leash kameraları

Geçen yılki hakkında oldukça iyi hissetmek Yakalama Kamera Klip , Tepe Tasarım geri başka kamera çekme aksesuarla birlikte olduğunu. Tasma taşır ve uygun yollarla her türlü kamerayı tutan çok yönlü bir kayış olduğunu.

Tepe Tasarım başlangıçta Yakalama klibi için bir güvenlik sabrının olarak Leash önermişti. Bu tasarım üzerinde çalışırken, şirket çok daha potansiyele sahip olduğunu fark etti. Birkaç kolayca konfigüre formları ile çok yönlü bir kayış solüsyon içine geliştirdik.

Tepe Design'ın sistemi basit inek aksaklık / Lark baş düğümü ile bir fotoğraf makinesi ya da dişli parçası üzerinde herhangi bir döngü etrafında kravat küçük çapa kullanır. tasma kendisi cam dolgulu naylon reçine klipler ile çapa oturuncaya. Tasma hızlı bir şekilde boyun askısı, askı, güvenlik urgan veya video sabitleyici içine ayarlar emniyet kemeri tarzı dokuma 60 inç. Özgün niyeti olduğu gibi, aynı zamanda Yakalama Kamera Klip ile sorunsuz bir şekilde çalışır. Tüm şekil ve büyüklükte kamera ile çalışmak ve £ 200 (91 kg) kadar tutabilir tasarlanmıştır.

Manşet - - Tasması, sadece daha küçük benzer bir ikinci model de var. Bir el kayışı olarak işlev ve bir bilezik gibi yapılabilir dokuma 8 inç. Tepe Tasarım Leash diğer kamera askıları ortak ve hatta en aktif fotoğrafçılar yetişmek bazı problemleri çözer inanıyor. Sistem, kameralar ve lens konfigürasyonları farklı, hafif ve ucuz ayak uydurmak için çok yönlü yeterli, kolayca takılıp çıkarılabilir şekilde tasarlanmıştır. Malzemeler saniye içinde yüklemek için onlara ihtiyacımız yok olduğunda cebine slayt için yeterince küçük ve basittir. O Yakalama klipsi ile yaptığı gibi Tepe Tasarım, Kickstarter üzerinde Leash başlattı. Zaten fonlama hedefi geçmiş iyi vurdu ve Noel zamanında sevk belli Kickstarter siparişleri almak için umut olmuştur. Tasma 40 $ ABD perakende ve resmen pazara çarptığında dört çapa ile gelecek. Manşet 20 $ için perakende ve iki çapa ile gelecek.