24 Haziran 2015 Çarşamba

Manfrotto KLİP dava iPhone fotoğrafçılık hitap

IPhone durumlar hiçbir sıkıntısı bir ekleme olanlardan, orada var , fiziksel klavye veya USB depolama , güvenli değerli Apple cihazı tutmak isteyenlere su ... hatta mermi . Ama Manfrotto adlı KLİP size daha kolay aydınlatma eklemek ve istikrarlı telefonu tutun yaparak daha iyi fotoğraf ve video çekmek yardımcı olmak için dizayn edilmiştir, daha mütevazı emelleri vardır.

KLİP Manfrotto ilk iPhone merkezli bir üründür. Aksine eklemek için izin daha DSLR lensler veya özel bir deklanşöre aydınlatma ve telefonu sabit tutmak yeteneği: KLİP smartphone fotoğraf ve video çekmesi ana sorunları çözmek için tasarlanmıştır. Yumuşak dokunuşlu kaplama ile sert polikarbonattan yapılmış, KLİP durumda iPhone 4 / 4S (hayır orada emin olmak için bir keçe astar özellikleri iPhone 5 aşk henüz) çizilmeye ücretsiz ve iki kalır geçmeli adaptörler size fotoğraf / video aksesuarları takmak için izin ve destekler. Geçmeli adaptörler takılı olmadığı zaman, dava Manfrotto raylı sistem nispeten şık ve akıcı sayesinde kalır.

Snap-on tripod adaptörü gece ya da istikrarlı video ve video aramaları daha uzun pozlama sağlayan, hemen hemen her tripod bunu kararlı anlamına gelir bir kamera, gibi, iPhone standart bir iş parçacığı verir. geçmeli ışık adaptöre gibi düşük ışık fotoğraf ve videoları geliştirmek için kullanılabilecek LED ışıkları olarak aydınlatma montajı için standart bir flaş ayakkabı verir. Manfrotto Manfrotto seçenekleri bir arada olmak üzere, birlikte kendi aksesuarlar kullanarak bir durumda ve iki adaptör klipleri seçeneği dahil beş farklı kitleri gibi ışıklar KLİP LED sunan (videografisi için, Facetime ve düşük ışıklı ortamlarda fotoğraf) ve Manfrotto cep tripodlar (zaman dışarı ve hakkında telefon davayı desteklemek için). KLİP durum kitleri (yani ABD $ 40,50 civarında bulunuyor) fiyatları £ 24,95 başlayan Ekim itibaren satışa sunulacak. Kaynak: Manfrotto İşte fotoğrafçılık aksesuarları KLİP eklemek nasıl gösteren Manfrotto hızlı bir video.