24 Haziran 2015 Çarşamba

Miveu-X göğüs monte actioncam içine iPhone dönüştürür

Geniş renk camlı engebeli actioncam onların kırılgan li'l iPhone açmak isteyenler için kullanılabilir bir kaç vaka var zaten, Optrix XD Spor ve mophie outride iki örnek olmak. Bir göğüs monte sistemi içermesine rağmen yeni Miveu-X, benzer bir üründür.

Olan birisi olarak konuşan bisiklet ise çeşitli actioncams etrafında haberci , bir göğüs monte kamera en iyi görüntüleri sağladığı benim görüşüm. Bir kamera üstüne monte ya da kask yan bazen şeylere karşı turşu olur ise gidon montaj A, çok titrek. Ayrıca, bu montaj yerleri hiçbiri vurdu ön planda sürücünün ellerini ve gidonu almak için en büyük olan - orada sahip olanlar gerçekten eylem izleyiciyi dediği gibi, görüntüleri görünümünü iyileştirir. Miveu-X kalbinde sağlam plastik kapak olduğunu klipleri bir iPhone 4 veya 4S ön yüzüne - telefonun kamera lensi çizgileri yukarı Kapağın 180 derece balıkgözü lens, büyük ölçüde görüş alanını genişletiyor. Telefon / Kapak daha sonra kendisini monte 360 ​​derecelik top aracılığıyla esnek bir elastomer göğüs plaka üzerine monte edilmiş bir naylon klibi, bağlıdır. Ayarlanabilir elastik askıları yerde her şey tutarak, bu plaka sayesinde ve kullanıcının gövdesi etrafında koşmak. durum aynı zamanda kayıtlar başladı veya kaldırılan gerek telefon olmadan durdu sağlayan, entegre bir kayıt düğmesi vardır.

top montaj iPhone, kullanıcının yüzüne doğru, yukarı eğimli sağlar. Aksi takdirde, atış çoğunlukla sadece motosikletin üst tüp gösterecektir - Bu cihaz görüntüleri bisikleti kaydetmek için kullanılır, telefon, kullanıcının ileri eğilerek pozisyon telafi etmek için yukarı eğilebilir gerekir çünkü, kesinlikle iyi bir özelliktir ve gidon. GoPro göğüs montaj teçhizat Kullanıcılar genellikle aslında yeterince yukarı eğilmesine izin vermek için, baş aşağı üzerinde HERO kamera monte edecek. Miveu-X kullanarak çekilen aşağıdaki videoda görülebilir. Orada bazı vinyet (atış köşelerinde görünür hale lens kenarı) gibi görünen, ama yine de kesinlikle sade iPhone kullanılarak çekilen ne olacağını daha iyi gelmez. Miveu-X US $ 99 için satın alınabilir. Zip bağlı olacak şekilde tasarlanmış bir $ 15,95 Miveu-Z montaj da bulunuyor "hemen her şey için." Bir gidon özgü montaj yolda.