24 Haziran 2015 Çarşamba

Objektif montaj Kamera Sistemleri



DSLR Her burada kendi üreticinin aralığı için özel olarak tasarlanmış bir montaj kullanır ve tüm mutlu kullanıcıları tutmak için kullanılabilir lensler bol var. Ancak, daha eski eski lensleri monte edebilirsiniz ederken, sen ölçümleme ve sizin için kullanılabilir kamera sistemleri gibi tüm özelliklere sahip olmayabilir olduğunu hatırlamakta yarar var.

Giriş ve orta seviye DSLR pazarında olduğu için bazı büyük değer var; Sana küçük bir servete mal olurdu özellikleri sadece birkaç yıl önce sadece gövde seçenekleri için 550 $ için $ 1.200 ABD arasında değişir bu kameralar standarttır. Nikon D3200 en ucuz olduğunu ve mevcut vücut sadece bu yerde canlı ne varsa ... 550 $ geliyor. Pentax K-5 II en pahalı, ama onun içinde sen orta sınıf pazarının en sonunda bir kamera alıyoruz. Muhtemelen Nikon D7000 ve Canon 7D ile değiştirmeleri durum olacak gibi Geçen yıl, Sony A77, benzer bir fiyata geldi. Bir kit objektifi ile Alış ilk DSLR, özellikle sık sık no-beyin olduğunu. Standart telefoto zoom aralığı kamera sistemleri geniş kapsayan seti lensler genellikle yeni bir kamera fiyatına sadece $ 50-100 ekleyin.

Bu DSLR fotoğraf makineleri son yıllarda gelmiş ne kadar görmek şaşırtıcı. Bu giriş ve orta düzey kameralarda değil çok uzun zaman önce teknik ... profesyonel kameralarda sadece mevcut idi ve onlar binlerce dolar maliyet. Burada kameraların tamamı harika kamera sistemleri görüntüler çekim yeteneğine daha vardır, ve biri için piyasada iseniz, gerçekten en iyi gereksinimlerini karşılayan görme meselesi. Zaten lensler, ortalıkta yeni bir kamera çekme varsa aniden çok daha kolay olur. Eğer olmadan yaşayamam bir spesifik bir özelliği olmadığı sürece Muhtemelen üreticiler arasında geçiş yapmak istemezsiniz. Ek lens satın başladığınızda ileride üreticileri arasında geçiş yapmak için daha az olasıdır çünkü Ama zaten lensler yoksa bile, hala tam kapsamlı mevcut dikkate değer. Şahsen ben, Sony A57 burada en ilgi çekici önerme olarak öne çıkıyor düşünüyorum. saydam ayna teknolojisinin kullanımı önemli ölçüde daha hızlı eşit belirtilen DSLR daha görüntülerin bir patlama alma yeteneğine demektir. Yazılım interpolasyonu yoluyla kamera sistemleri bir çözünürlük Bence, bir APS-C kamera bol, aynı zamanda. A57 Ben normalde tercih optik vizör, yok iken, onun EVF iyi çalışıyor. Kamera gözünüze kaldırıldığında otomatik olarak devreye oluyor aslında, aynı zamanda hoş bir dokunuş olduğunu. Onun Değişken açılı LCD ekran aynı zamanda oldukça kolay garip pozisyonlarda çekim yapar.