24 Haziran 2015 Çarşamba

Drift Kamera HD

Yılbaşı geliyor olmalı. Hayır er do GoPro ve Contour biz şimdi Drift Innovation güncelleştirilmiş bir kamera görmek daha yeni actioncams bırakın. Drift HD Hayalet denilen, şirketin mevcut bir özellik yüklü alternatiftir Drift HD zaten oldukça güzel spor video kamera.

HD gibi, Hayalet kameranın kalan bağımsız döndürülebilir 170 derece objektife sahip. Bu kamera çekimi daha sonra lens büküm yoluyla dışarı fırlattı varlık ile en uygun ne olursa olsun açısı monte edilmesini sağlar. Aynı zamanda yüksek etkili Gorilla Glass ile önlü Ediyor - Her iki kameraların büyük satış özelliklerinden bir diğeri iki inç, Hayalet en büyük olmasına rağmen, kendi entegre LCD vizör / oynatma ekranı. Hayalet uzaktan iki yönlü olmasına rağmen Her iki fotoğraf makinesi de, kablosuz uzaktan kumanda ile birlikte gelir - sadece kullanıcı kameraya komutlar göndermek yok, ama aynı zamanda bir sinyal aldığında gelen çekim modunu belirtmek için uzaktan sağlayan kamera olduğunu Hayalet anda ayarlanır.

Kameranın diğer ekstralar bazı yoluyla akıllı telefonlar ile bağlantı dahil yerleşik Wi-Fi; timelapse ve ayarlanabilir photoburst modları; 3,5 mm harici mikrofon girişi; Bir dahili hoparlör; ve üç metre (9.8 feet) derinliğe kadar su geçirmez - hala tüplü dalış almak için iyi bir fikir olmayabilir, ama whitewater faaliyetlerde iyi yapmalıdır. Video 1080p çözünürlükte (30 saniyede kare-), 960p (30/50 fps) ve 720p (30/60 fps) çekilebilir. WVGA onun 120 fps çekim hızı yararlanmak isteyen kullanıcılar için de mevcuttur. HD adlı 9. HD gibi, Hayalet kapasitesi 32 GB'a kadar MicroSD hafıza kartlarını alabilir aksine Hareketsiz görüntüler, en fazla 11 megapiksel tersledi edilebilir.

Kameranın son bir benzersiz özellik de video Etiketi / Döngü işlevidir. Bu seçildiğinde, fotoğraf makinesi sürekli bu görüntüleri üzerine, görüş kendi alanında ne olursa olsun görüntüleri depolamak geçici olarak başlayacaktır, bu yüzden bir anda depolanmış son beş dakikadan fazla var asla. Ilginç bir şey olursa, ancak, kullanıcı o görüntüleri etiketleyebilirsiniz. Geçtiğimiz beş dakika kaydedebilir ve bir kenara koyun kamerayı neden, bu yüzden üzerine yazılmaz. Daha sonra, kullanıcı düzenleme için görüntüleri onların etiketli 5 dakikalık tüm blokları alabilirsiniz. Bu şekilde, orada iyi parça almak için aracılığıyla elemek için çok daha az ham görüntüleri var, ve bellek alanı olarak hızlı bir şekilde kullanılmaz. Drift HD Hayalet ABD fiyata 399 $ at, preorder için kullanılabilir. Bu 19 Kasım itibariyle nakliye başlaması bekleniyor. Kamera ile çekilen aşağıdaki videoda görülebilir.