24 Haziran 2015 Çarşamba

Instagram slayt gösterileri

Ana slayt 70'lerde tüm öfke olarak kullanılan tatil gezileri gösterir, fakat bu günlerde çoğu kişi e-posta veya sosyal medya aracılığıyla anında enstantane paylaşmayı tercih ederim. Ama birçok kişi geri Kickstarter üzerinde başlatılan varlık sadece 24 saat içinde finanse Projecteo denilen küçücük bir projektör ile eski moda slayt gösterisi getirmek için istekli görünüyor. küçücük cihaz dijital sınırlarından ücretsiz Instagram fotoğraflarınızı ayarlamak ve herhangi bir yüzey üzerine onları proje 35 mm slayt filmi kullanır.

Bu ilk kez olmuyor ise biz retro make-altında verilen dijital fotoğraf gördüm - View-Master-esque var oldu Image3D ve İmkansız Anında Lab Polaroid baskılar haline iPhone anlık döner - Projecteo kesinlikle en şirin ve en pocketable. Ve retro tarzı ekran Instagram filtrelenmiş görüntülerin lo-fi görünüm için mükemmel bir maç gibi görünüyor. Eski bir Rollei projektör tarafından üretilen görüntülerin "sihirli nitelikleri" esinlenerek, minicik Projecteo (bir kibrit kutusu büyüklüğünde) bir olduğu iddia edilen görüntüleri yansıtmak için bir lens ve odaklama mekanizması ile kombine güçlü LED kullanır Bir zifiri karanlık bir odada geniş kadar 2,5 ft (76 cm) boyutlarında kaliteli. Açıkçası boyutu ve LED sınırlamalar daha hafif şartlarda biraz mücadele olabilir demek.

Projecteo özel her karede dokuz tam renkli Instagram görüntülerini içeren üretilen 35 mm slayt film tekerlekleri alır. Bir arkadaşı iPhone app bir Instagram hesabından görüntüleri seçin ve dairesel oluşumunda bunları düzenlemek için kullanılır. Bir kez setleri özel bir daire kesici kesip ve projektörün içine yuvaları plastik bir tekerleğin yerleştirilir, geliştirdi. Ek fotoğraf tekerlekler sipariş için hazır olacaktır. Projecteo kullanarak, açmadan mercek varil odaklanmaya büküm ve görüntüyü değiştirmek için tekerleği iplik gibi basit olduğu söyleniyor. Ayrıca yapımcıları, Benjamin Redford ve Mint Dijital aktif LED, kapasitörler, dirençler, anahtar ve pil ile neler olup bittiğini görmek için projektörü parçalarına ayırmaya başkalarını teşvik olduğunu duymak memnuniyet duyacaktır fanlar-Hack ve daha sonra kendi bir şey yaratmak onunla.

Aralık ya da Ocak ayında gemi bekleniyor - - Kickstarter üzerinde 25 US $ bir rehin size beyaz Projecteo alacak olurken 40 $ olacak çanta size Rollei P35 projektör renklerde biri. Eğer floş hissettiğiniz, 350 dolara bir kerelik renk kombinasyonu ve ayrıca üç altın kaplama cihazları arasında alabilir 500 $ bir rehin yaratmak için tasarımcılar ile çalışabilirsiniz. İşte Projecteo arkasındaki ekip hızlı bir video. Kaynak: Kickstarter ile KASADAN ÇIKARILMASI