24 Haziran 2015 Çarşamba

Fujifilm cep boyutunda XF1 ile retro tarzı X serisi genişletir

Zaten hedeflenen artılarını ve meraklıları olması X100 ve X-PRO1 , Fujifilm, retro tarzı X-Serisi en son ilavesi ile daha geniş bir pazarda hedefliyor. XF1 1.8 FUJINON lens, 4x optik zoom ve 3-inç LCD ekran, leatherette ile bitmiş bir alüminyum gövdede tüm cebe sığan bir dijital fotoğraf makinesi.

Bir inç sensör uymayan iken - Fujifilm XF1 12 megapiksel 2/3-inç EXR-CMOS sensör özelliğine göre büyük sensörleri ambalaj kompakt kameralar için trendini takip Sony RX100 , tipik bir kompakt kullanılanlar çok daha büyük. Yeni cepte kamera da geniş ucunda hızlı f1.8 ve telefoto makul bir F4.9 sahip 4x optik zum FUJINON (yani 25-100 mm 35 mm eşdeğeri var), sahiptir. X-serisi kameralar geri kalanı gibi, Fujifilm XF1 tam manuel kontroller sunar, orada bulanıklığı azaltmak için dört objektif unsurlardan bir grup vardiya Optik Görüntü Sabitleme (OIS) mekanizması da var ve. Modu ve komut kadranlarına ek olarak en çok kullanılan kontrollere anında erişim için bir e-Fn düğmesi, hem de açılış ve zoom kontrolü için lensin etrafına bir büküm mekanizması var.

Bir EXR işlemci XF1 bile karanlık ortamlarda hızlı odaklama hızları elde etmenize yardımcı olduğu söylenir ve kamera sadece 0.55 saniye bir start-up süresi vardır. Bu tam çözünürlükte yedi fps'ye kadar sınırlı olsa Hız kimlik, saniyede 10 kare (fps) bir üst sürekli patlama hızına uzanır. XF1 RAW ve JPEG görüntüleri yakalayabilir ve 1080p ve 30 fps Full HD video kayıt var. 107.9 x 61.5 x 33 mm (4.2 x 2.4 x 1.2 inç) Ölçme, alüminyum gövdeli kamera korumak için temperli cam ile arka tarafındaki leatherette.There en 3,0-inç 460K nokta primi net LCD monitör üç renkten biriyle bitti çizilmelere. Kompakt boyutlarına rağmen, XF1 ayrıca bir pop-up flaş bulunuyor. Fujifilm XF1 US $ 500 fiyat etiketi ile Ekim ayında raflardaki bekleniyor. XF1 tanıtan Fujifilm A promo bir video altında görünür.