24 Haziran 2015 Çarşamba

VectorMount araca monteli GoPros için "hayat" getiriyor

Bir yarış arabasının üzerinde ileriye dönük video kamera tutunan kesinlikle izleyiciler o aracın sürücüsü gördüğü bir hissi veren etkili bir yoldur. Mucit Steve Greenthal için, ancak yeterli değildi. O, "ölü" Onun katı monte GoPro HERO kilitli-off çekim baktı düşündü ve gerçek yarış hissi yakalamak vermedi. GoPro o düzgün monte bir alüminyum aracın hareketine yanıt olarak, ileri geri kamera tavalar - Bu VectorMount oluşturmak için ona ilham verdi.

VectorMount hava akımı ve merkezkaç kuvveti ile hem taşınır. Dahili rüzgar gülü kuyruğu genellikle sürüş yönüne yarattığı gibi kamera, önde ve hava akımı içine çekti tutar. Orada güçlü rüzgar var, ya da kamera türbülansa tabi oluyor bir yerde monte edilir, eğer, o rüzgar kanatlı açısı telafi etmek için ayarlanabilir edin. rüzgar gülü de monte edilir kol sağa veya sola merkezkaç kuvvetine tepki olarak kaydırmak için kamerayı neden olan bir salıncak ağırlık içeriyor. Greenthal göre, bu sadece dosdoğru sivri kalan aksine objektif, (sürücü yapacağını gibi) bir dönüş yöne doğru işaret anlamına gelir. yakın ağırlığı kamera, daha az kamera açmak için neden olacaktır - salıncak ağırlığı ve kamera arasındaki mesafe oluşur ne kadar hareket belirlemek için ayarlanabilir. Ilk hamle, bir silikon eylemsizlik nemlendirme sistemi kaydırma kafasına yerleşik olduğunda aniden hayata mastürbasyon kamerayı tutmak için. Kullanıcılar ayrıca, dönme durur satın alabilirsiniz hareket kafasının yelpazesini sınırlamak için.

(dişli görevinden ayrı) araçlara monte edilmesi için hiçbir donanım içerir temel VectorMount, US $ 189 olarak fiyatlandırılır. Tribase 249 $ için satıyor kendiliğinden yayılan üç emme fincan içeren bir paket. Farklı bir bakış açısı görmek istiyorum kameramanların kask -mounted GoPros yerine ilgisiz $ 69 ilginizi çekebilir BoomPro - takan önünde geriye dönük kamera dışarı uzanır, bu yüzden onlara geri bakabilirsiniz. Aşağıdaki videoda, VectorMount kullanarak video çekim statik monte GoPro ile görüntüleri atış karşılaştırılır. Steve sadece istediğini olan - VectorMount hareketleri neredeyse rahatsız edici düşünülebilir gibi görüntüleri kesinlikle çok daha "canlı" olmasına rağmen, bazı durumlarda, bu görünüyor.