24 Haziran 2015 Çarşamba

BoomPro resimde GoPro kullanıcıları koyar

Hiç kamera onlara geriye bakarak atıcının kask takılı bir kutup, üzerine monte edilmiş actioncam görüntüleri gördünüz mü? Değilse, iyi, oldukça tuhaf - kendi baş etrafında döndürmek için görünen dünyanın geri kalanı ile çekimde tek istikrarlı nesnedir. BoomPro herkes kendi GoPro HERO kullanarak çekim bu tür almak için izin için tasarlanmış bir prototip cihazıdır.

Normalde, kameramanların belki onların kask üstüne Tespit pimleri veya PVC boru parçası Efendin-bantlama, teçhizat yukarı kendi sistemlerinin var. Makine mühendisi ve kir bisikleti tutkunu Daniel Madsen hazır bir ürün o BoomPro icat neden olan, mevcut olmalıdır karar verdi. Cihaz iki yapıştırıcı destekli GoPro kavisli taban mount GoPro J-kanca ile donatılmış biri tabak, ve uydurma bir özel desteği ile diğer içermektedir. Bunlar kask arka ve ön üzerine sıkışmış. A 28 inç (71 cm) -uzun naylon uzatma çubuğu daha sonra da önünde dışarı uzatmak için izin verirken o katı kask takılı tutmak, bu plakaların (arka J-kanca, ön montaj destekleyen) eklenir takan. her kullanıcının kask eğrilik uyum böylece çubuk, esnektir.

geri kullanıcının bakıyor ve böylece kullanıcının GoPro daha sonra çubuğun önünde bir montaj alanına eklenir. Veya GoPro biri - Hiç şüphesiz bazı deneme yanılma gerektirecek LCD vizör ekranlar kullanıcının yüzüne vurdu oldu bir kamera açısı bulmak için, ama çubuk değildi -. J-kanca ve montaj Hem hızlı açılan bağlar aracılığıyla plakalara bağlı, bu yüzden çubuk kolaylıkla kask çıkarılabilir. Madsen şu anda BoomPro ticari ölçekli üretim finanse etmek için, Kickstarter üzerinde fon yaratmaktadır. Zaten gerekli GoPro plakaları varsa 39 $ ABD bir rehin, size çubuk ve uydurma alacak. Eğer bütün paketi istiyorsanız, 69 $ rehin hile yapacak - finansman gol karşılanmaktadır varsayarak. Onu yakalıyor tuhaf görünümlü çekim türü örnekleri aşağıda perde videoda görülebilir.