24 Haziran 2015 Çarşamba

Nikon 1 V2 1 Sistem yapar "fotoğrafçı dostu"

Nikon aynasız 1 Sistemi, Nikon 1 V2 bir "fotoğrafçı dostu" güncelleştirme duyurdu. Yeni kamera, 14.2 milyon piksel sensör özellikleri, üstüne bir yapılandırılabilir 'F' düğmesine, komuta ve mod çevirir ekler dahili flaş ve o itiraz yardımcı olacaktır ümit var tüm bunların bir DSLR gibi ön kavrama, biraz daha meraklısı pazarına.

Nikon tanıttı 1 Sistemi , 1 inç tipi sensör ve manuel kontroller eksikliği yakınarak insanlarla o tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılamak vermedi şikayetler vardı. Son canlı hala küçük sensörü var iken, Nikon minimal güncelleme ile karşılaştırıldığında, V2 tam bir makyaj vererek meraklıları 'endişelerini ele almıştır J2 aldı. Şimdi Nikon 1 V2 çiftleri bir EXPEED 3A görüntü işleme motoru ile 14.2 milyon piksel CX-format CMOS sensör hızlı çekim sağlamak. Sürekli patlama oranları etkileyici bir 15 fps hibrit AF sistemi ile 45 kare için (saniyede kare) de gelip - up için bir kabarma 60 fps (- 73 noktalı AF dizi ve 135 odak alanları algılama kontrast var sabit nokta AF ile 40 kare). Hassasiyet ISO aralığı şimdi daha önce 3200 zirve yaptı 160-6400, giden bir yumru aldı, ama çoğu değişti V2 fiziksel formu. V1 tüm düz çizgiler hakkında iken, V2 bakmak ve daha bir SLR gibi kolu ... biz zalim olmak sanki, biz bir Sony NEX çirkin akrabası gibi görünüyor önerebiliriz için tasarlanmıştır.

Taşıma DSLR-benzeri ön kavrama ile geliştirilmesi gerektiğini ve manuel kontrollere daha kolay erişim şimdi var. Mod kadranı Kameranın üst taşındı ve şimdi PSAM maruz kalma kontrollerinin doğrudan erişim sunmaktadır. Yanında oturan 1.4 milyon noktalı elektronik vizörden veya 921.000 nokta LCD ekran 3.0-yüksek çözünürlüklü kapalı göz almadan ayarlarını yapmak için kullanılabilecek bir mod kadranı olduğunu. Daha deneyimli fotoğrafçılar da ayarlara hızlı erişim sağlar yapılandırılabilir 'F' butonu eklenmesi görmekten memnun olacak ve Nikon 1 i-TTL hot-shoe dahili pop-up flaş eşlik ediyor. Yerleşik Wi-Fi yetenekleri var iken, Nikon 1 V2 ile uyumludur WU-1b Kablosuz Mobil Adaptörü kullanıcıların akıllı cihazlara görüntü aktarmak veya uzaktan bir akıllı telefon veya tabletinizden kamerayı kontrol etmenizi sağlar. Etkileyici Smart Photo Seçici fonksiyonu - o zaman deklanşöre basarak 20 fotoğraf çeker ve seçmek için en iyi beş sunulur - şimdi de kullanıcıların yakalayan konum bir an yavaşlatmak için olanak sağlayan bir iyi Moment Yakalama Modu parçasıdır . Odaklanmış olduğunda deklanşöre yarım basıldığında, eylem 1.33 saniye pasajı yakalanır ve 6.66 saniye içinde geri oynadı. fotoğrafçı sonra tam onlar için gittiğini kesin görüntü almak için ağır çekim oynatımı sırasında deklanşöre basabilirsiniz.

Nikon 1 V2 da kontrol tam manuel pozlama yanı sıra 1080p Full HD video ve yüksek çözünürlüklü hareketsiz eşzamanlı çekim sağlayan bir film modu sunuyor. Yavaş hareket filmleri 400 fps 1200 fps (en çok küçük çözünürlükler de olsa) hem de kaydedilebilir. Yeni kameraya ek olarak, Nikon SB-N7 Speedlight'taki piyasaya duyurdu, 120 derecelik devirme kafası ile kompakt ve hafif flaş ünitesi flaş çıkışını Zıplayan için izin vermek. Üç 1 NIKKOR lensler de (35mm formatında 86.4mm eşdeğer) bir 6.7-13mm f / 3.5-5.6 ultra geniş açı zoom lens (18-35mm içinde eşdeğer bir hızlı 32mm f / 1.2 orta telefoto dahil Önizlemesi edilmiştir VR ve 10-100 f / 4-5.6 (eşdeğeri ile 35mm formatında)) 35mm formatında 27-270mm için. SB-N7 speedlight Ocak ayında satışa sunulacak ve geri 160 $ ​​set ise 10-30mm lens ile Nikon 1 V2 kamera, US $ 900 Kasım ayı sonlarında gelen siyah veya beyaz olarak satışa sunulacak.