29 Haziran 2015 Pazartesi

Yeni Kamera

Ancak, yüksek çözünürlüklü sensörü Nikon görüntü kalitesini sunan kullandığı denklemin sadece bir parçasıdır. D2X ölçüde analog / dijital dönüşümü sırasında işleme hassasiyetini artırır Nikon'un yeni LSI sistemi kullanır. Dijital dönüşüm sonra, yeni bir işleme yöntemi görüntünün kısımlarını gölge vurgulamak kısımlarından ton yumuşak ekran için ASIC görüntü işleme hassasiyetini artırmak için eklenmiştir. Analog optimize dağıtım ve dijital beyaz dengesi kazanç, yeni motor hepsi son derece saf renk yorumuyla, tutarlı ve yumuşak geçişler ile yumuşak geçişleri oluşturur. Ayrıca yeni motoru ile profesyonel renk uzayı seçeneklerini genişletmek iki yeni Adobe RGB renk modlarına ek olarak, D2X de son yazıcılar birçok bulundu sYCC renk profilini destekler. SYCC desteğiyle, fotoğrafçılar yapabilirsiniz sRGB'den daha geniş bir gam ile JPEG dosyalarını üreten ve tam olarak son renkli yazıcılar çıkış yeteneklerini sömürmek.

3D Renk Matris Ölçümü II denilen D2X geliştirilmiş ölçüm sistemi, Nikon'un beğenilen 1,005-piksel RGB Pozlama / Renk Matris Ölçümü Sensörü iyi gölge veya vurgu alanlarının konumu ve boyutunu belirlemek ve her atış için optimum pozlama elde etmek için izin verir. Uzmanları oldukları kadar hızlı olmak için kendi kameralarını gerekir. Bu nedenle, yanan hızlı D2H benzer D2X hızlandırmak için bir bütünsel bir yaklaşım benimser. kamera açıldığında anlık çekim hazır ve neredeyse algılanamaz 37ms gecikme süresi, bu kararın düzeyinde şaşırtıcı bir başarı panjur vardır. Yeni yüksek hızlı 4 kanal çıkış yöntemi, bir bellek kartına görüntü sensöründen gelen görüntü veri aktarımı geliştirilmiş hız kullanarak D2X kadar 21 JPEG veya 15 tam 12.4 megapiksel çözünürlükte saniyede 5 kare çekim yeteneğine sahiptir Nefs.

Kameranın benzersiz Yüksek Hızlı kırpılmış Görüntü modu fotoğrafçılar sensörünün merkezindeki tek 6,8 milyon piksel kaydeden ikili alan sensörü kullanarak saniyede 8 kare daha yüksek bir seri çekim hızı elde etmek izin verir. Fotoğrafçılar çoğu uygulama için saniyede 5 kare memnun olmakla birlikte, bu yeni mod onlara bir kamera bünyesinde, belirli durumlar için daha hızlı çerçeve oranları ateş seçeneğine sahip ikiliği verir. D2X ayrıca dokuz çapraz tip ve üçte düzeni üstünlüğü yerleştirilen olan onbir otofokus sensör özelliği Nikon'un beğenilen Mutli-CAM2000 yüksek hızlı AF sistemine sahiptir. D2X gövde tasarımı, ergonomi ve arayüz açısından D2H ile tutarlıdır. Kameranın geniş kontrolleri ve düğmeleri kompozisyon konsantre fotoğrafçı boşaltır sezgisel kontrol için konumlandırılmış. Ne olursa olsun kameranın yönelim, operasyon sürekli rahat ve birincil kontrollere hemen hemen aynı erişim kalır. D2X rakipsiz lityum-iyon akü sistemi ile kombine edildiğinde, uzun uzun ömürlü ve yaklaşık yeteneğine yüksek enerji kapasitesi sağladığını gelişmiş enerji tasarruflu bir tasarıma sahiptir. Doğru gerçek zamanlı sistem durum göstergeleri ile şarj başına 2.000 çekim. Yeni 2.5-inç, 235,000 piksel yüksek çözünürlüklü LCD monitör önizleme görüntüleri net, titreşimsiz görüntü için bir all-dijital arayüz özellikleri ve mantıksal Çekim, Playback, Set-up ve Özel Ayarlar menüleri düzenledi. On-demand bilgisi geliştirilmiş bir histogram ve yeni RGB Histogram görüntüler yanı sıra son erişilen ayarlarını listeleyen bir kronolojik 'Geçmiş Menüsü' içermektedir.