24 Haziran 2015 Çarşamba

Panasonic'in LUMIX DMC-GH3 multimedya profesyonelleri

İki yıl sonra açıklanması LUMIX DMC-GH2 fotoğraf makinesini Photokina 2010 Panasonic yeni amiral gemisi dijital tek lens aynasız kamera perdeleri geri çekti. Tahmin edebileceğiniz gibi, GH2 yayımlanmasından itibaren geçen süre göz önüne alındığında, yeni LUMIX DMC-GH3 selefi üzerinde önemli iyileştirmeler sunuyor. Bunlar yükseltilmiş sensörü ve yeni görüntü işlemcisi, 60p video yakalama ve 72 Mbps maksimum bit hızı, bir hava-mühürlü vücudu, artı bir OLED vizör ve arka panel çift hareket sayılabilir.

5.23 x 3.68 x 3.23 inç (132.9 x 93.4 x 82 mm) ve tartı 16.58 ons (470 g) vücut sadece boyutları sayesinde, DMC-GH3 aslında, bu kadar (daha önce iyi bir anlaşma daha büyük ve GH2 daha ağırdır henüz hala kompakt olarak Panasonic tarafından açıklanan neredeyse DSLR boyutu). megapiksel sayısı artmadığını ancak dijital aynasız tek objektifli kamera serisinin yeni kralı yeni geliştirilmiş 16.05-megapiksel (17.3 x 13 mm) özelliğine sahiptir Canlı MOS sensör ve hızlı görüntü için dört CPU ile rafine Venus Engine görüntü işlemcisi ve video işleme.

şirket 3D Gürültü Azaltma ve Multi-işlem Gürültü Azaltma teknolojisi birleştiren tümleşik sadakatle tüm odaklama aralığında asgari gürültü ile aydınlık hem karanlık alanlar üretmek için olduğunu söylüyor. GH3 125 ve 25.600 kadar uzatılabilir 200-12800 standart ISO duyarlılığı yelpazesine sahiptir, o 4- azaltılmış çözünürlükte tam çözünürlükte (veya 20 fps çekim patlayışına saniye (fps) başına altı kareye kadar erken olabilir megapiksel) ve maksimum görüntü çözünürlüğü ve minimum hareli için yeni bir Alçak Geçiren Filtre alır. Panasonic kameranın hava şartlarından magnezyum alaşımlı gövdesi ağır saha kullanımı aşırı koşullara dayanacak şekilde ona yardım gerektiğini söylüyor. Orada yeni bir ergonomik tutuş, ve yeni bir kontrol düzeni birlikte çeşitli tek fonksiyon düğmeleri ve arka jog dial ile ön ve arka yüzünde üç çevirir yerleştirir. Dokunmatik panelde beş fiziksel düğmeleri ve iki kullanıcı özelleştirme açıktır. Bir atış kadar çerçeveleme 1,7 milyon nokta OLED Canlı Vizör veya serbest açı kullanılarak yapılan olabilir 3-inç, 614k nokta çözünürlüklü OLED dokunmatik ekran (tarafına 180 derece döner ve yukarı ve aşağı 270 derece yatırır). HDR, zaman atlamalı ve multi-pozlama fotoğraf da yeni kamera ile kanat, ancak kameramanların ileriye buna bakabilirsiniz tüm başlıkları kapma buydu. Panasonic GH3 her zamankinden daha fazla formatı ve bit hızı seçenekleri sunuyor söylüyor. Film yapımcıları, AVCHD Progresif, 60p kare hızı (NTSC), 30p (NTSC) veya 24p MP4 veya MOV formatlarında ve yarışma trouncing kadar 72 Mbps (ALL-Intra AVCHD bir seçim Full HD video kaydedebilirsiniz ) veya 50 Mbps (IPB) bit hızı sıkıştırma. Kamera otomatik olarak (en azından NTSC bölgelerinde, PAL bölgeleri hala bir seferde 30 dakika altında kayıtları ile sınırlıdır) potansiyel olarak sınırsız, sürekli kayıt için izin vermek için birden fazla kesintisiz dosyaları oluşturur. Panasonic ayrıca yeniden canlandırma ve GH3 içinde elektronik bileşenler ve iç yapısı düzenlemesini yeniden tasarlayarak, genellikle uzun süreli kayıt kaynaklanan ısı problemlerini ortadan iddia ediyor. Full-time, full-alan Light Speed ​​AF izleme otofokus ve yüz tanıma AF tüm kameramanların için hazır ve Hızlı / Yavaş Hareket modu yüzde 40 kayıt eylem yavaşlatmak ya da 300 bunu hızlandırmak için sunuyor Tam çözünürlükte yüzde. Kamera da, Rec Run veya Free Run ya saymak-up yöntemleri SMPTE uyumlu Time Code gömerek post prodüksiyon kolaylaştırır.

Orada bir rüzgar kesilmiş özelliği ile stereo mikrofon dahili ve ses MOV formatında kaydedilen olmayan sıkıştırılmış video için AVCHD Progresif / AVCHD video ve Doğrusal PCM, Dolby Digital ile kayda alınmaktadır. Harici mikrofon jakı 3,5 mm ses takılabilir ve kulaklık izlenmesi için 3.5 mm çıkış var. Ses ayrıca kameranın mono hoparlör aracılığıyla çalınabilir. Gözlük dışarı Yuvarlama yerleşik bir akıllı telefon veya tablet, bir büyük ekran TV veya monitöre doğrudan bağlantı için mini HDMI çıkışı üzerinden kamera işlem veya uzaktan izleme kablosuz kontrol için 802.11b / g / n Wi-Fi modülü, ve en az 500 fotoğraflar için iyi olmalıdır 1,860 mAh Li-ion pil. İsteğe bağlı aksesuarlar ayrılabilir pil tutuş harici TTL flaş ve stereo mikrofon av tüfeği bulunmaktadır. Yeni su sıçramalarına ve toza LUMIX GX VARIO 35-100mm / F2.8 / GÜÇ OIS hızlı telefoto zoom objektifi de GH3 serbest bırakılmasını desteklemek için LUMIX G objektif yelpazesine eklendi. LUMIX DMC-GH3 önerilen bir vücuda 30 Kasım tahmini nakliye tarihi ile US $ 1,299.99, sadece satış fiyatı taşır. Ürün sayfası: LUMIX DMC-GH3 Panasonic aşağıda görülebilir GH3 için bir tanıtım video üretti.