29 Haziran 2015 Pazartesi

Dijital Kameralar

Casio optik zoom (2.8x), EXILIM EX-S100 KART ile dünyanın en küçük dijital fotoğraf makinesini duyurdu. camdan daha da büyük güçle optik kalitesinde büyük bir ilerlemeyi sağlayan seramik lens teknolojisi uygulaması - Kamera ve objektif bir dünyanın ilk kendi derece kompakt ambalaj borçluyum. EX-S100 ABD bir RRP 400 $ Ekim 2004'te satışa sunulacak. İlk EXILIM dijital fotoğraf makinesi 2002 yılında başlatılan, üstün taşınabilirlik ve yüksek tepkili işlemi ile ultra-ince kartvizit büyüklüğünde bir model. Casio'nun yüksek portatif kamera - herhangi bir fırsat için fotoğraf etkin, zaman, her yerde - ultra ince tarz kendine önemli bir kesimi haline yardımcı gecede dijital kamera pazarında büyük bir etkisi vardı. Bu ilk EXILIM'inizde yana, Casio EXILIM line-up pazarda trend belirleyici güç haline geliştirilmiş performans art arda ince kameralar yarattı. Yeni EXILIM CARD EX-S100 hattında son atılım modelidir.

Yeni EXILIM CARD EX-S100 serisinin amiral gemisi modeli olarak geliştirilmiştir ve bu şekilde, tüm marka kavramlarını bünyesinde edildi. EX-S100 Anahtar özellikler ultra ince 2.8x optik zoom lens biriminde dünyanın ilk şeffaf seramik lens kullanımını içerir ve Casio'nun patentli EXILIM Engine, ultra kompakt görüntü işleme LSI modülü yüksek ulaşmak için kamera sağlayan Tüm son derece ince ve kompakt gövde paketi içinde - görüntü kalitesi, yüksek hızlı çalışma ve düşük güç tüketimi. Sonuç olarak, EX-S100 adil 79 cc'lik hacmi ve 3,46 çok kompakt ölçümlerinde "x 2.24" ile, dünyanın en küçük optik zoom donanımlı dijital fotoğraf makinesi. Üstelik sadece .66 "kalın ve sadece .56" dir ince noktasında.

EX-S100, paslanmaz çelik gövdeye sahip ve yüksek kalitede gerçek bir duygu için, doğru vida aşağı, tamamen metalden oluşturulur. Ünitenin arka etkileyici büyük 2,0 inç LCD ekran ile eşleşen bir daha kare bir görünüm özellikleri ise kameranın ön lens şeklini vurgulamak dairesel desen şık bir tema vardır. EXILIM CARD serisinin diğer modelleri ayırt edici formda tutuyor, lens alanı kendisi kamera gövdesinden biraz çıkıntı.