24 Haziran 2015 Çarşamba

FPS Burst Rate

Biz gerçekten doğru DSLR Sony A57 arasındaki farkı görmek nerede Sürekli seri çekim olduğunu. O fotoğraf çekmek arasında bir ayna çevirmek zorunda değildir, çünkü bir kabarcık çekim hızı veya 12 fps ... gıpta ile en profesyonel DSLR yeşil dönüşebilecek bir şey elde etmek mümkün değil. Pentax K-5 II tekrar etkileyici bir 7 fps ile yüksek uç kimlik gösterirken geleneksel aynalı kameralar yavaş 4 fps ile Nikon D3200 olduğunu.

ISO performansı doğrudan rakamlara bakarak mukayese edilemez iken - ISO 6400 tek kamerada büyük olabilir ve başka gürültülü görüntüler üretmek - bir üretici, bir kamera, düşük ışık durumları kolları düşünüyor ne kadar iyi bir fikir verebilir. DSLR çoğunu 25600 kadar bir genişletilmiş ISO olabilir karşılaştırılan rağmen Sony A57 ISO 100-16000 ile en büyük sahipken, Nikon'un ISO 100-6400 küçük yerli dizi var.

Canon EOS 650D ve her iki Nikon'un yüzde 95 kapsama alanı ile optik vizör var, bu çekilen görüntü ne görebilirsiniz biraz daha fazla olduğu anlamına gelir. Pentax kameralar arada hem yüzde 100 kapsama optik vizör bulunuyor. Sony A57 (yine tipik bir DSLR değil gösteriliyor) 1,4 milyon noktalı yüzde 100 elektronik vizör kullanır. Arka LCD'ler tüm pek bir muchness vardır gibi ilk bakışta onlar 3 inç 921k yapmak ve 1.040k ulaşan çözünürlük olarak geliyor, görünebilir. Ancak yakından inceleme Canon EOS 650D, Nikon D5200 ve Sony A57 eğilebilir değişken açılı ekranlar, döndürülmüş veya çekim konumuna bağlı olarak çevrilen tüm özellik gösterir. Canon ayrıca menülerinde gezinti ve hatta fotoğraf çekmekten ekrandan ziyade fiziksel düğmeler güvenmek için multi-touch sahiptir.

Kendi inşaat ve mühürleme bakarken Pentax kameralar gerçekten onların kalitesini gösterir. K-5 II magnezyum alaşımlı şasiye sahip iken K30, paslanmaz çelik bir şasi üzerine polikarbonat inşa edilmiştir. Her iki kamera hava şartlarından kendinizi ıslak elde sakıncası yoksa mutlu ... bir sağanak bunları kullanabilirsiniz anlamı, sırasıyla 81 ve 77 mühürler ile vardır.

SD / SDHC / SDXC uyumluluğu orta menzilli DSLR giriş genelinde standarttır. Sony A57 hala onları bir yere çekmecede yalan var ettiyseniz Memory Stick PRO Duo kullanma yeteneği ekler. Bizim karşılaştırıldığında DSLR tüm RAW veya JPEG görüntüleri ateş yeteneği sunar. Dosyaları düzenlerken bazı iddia II 14 bit RAW dosyalarını övünme Canon EOS 650D, Nikon D5200 ve Pentax K-5, 12 bit RAW üzerinde size daha fazla seçenek sunar.

Hatta giriş seviyesi DSLR günümüzde Full HD video, birkaç yıl önce neredeyse düşünülemez olurdu şey ateş. 1080 / 30p standart gibi görünüyor olsa da, uyumsuzlukların bir çift vardır. Pentax K-5 II 25p dışarı maxes iken Sony A57, 1080 / 60p yeteneğine sahiptir. Çözünürlük 720 düştü sonra diğer kameraların tamamı 60p kayıt yeteneğine sahiptirler.

Açıkçası, bir DSLR sisteminin ana satış noktalarından biri size lens değiştirebilirsiniz olmasıdır. Yani, dedi fotoğrafçılık içine alıyorsanız bu kit lens fantastik değeri sunmak ve harika bir başlangıç ​​noktası vardır olabilir. 18-55mm zoom lensler giriş ve orta seviye DSLR ile standart kit sunan haline gelmiş görünmektedir. Genel fotoğrafçılık için çok kullanışlı bir aralığı 82 mmlik yaklaşık 27mm bir 35mm eşdeğeri veren bu bitki sensörü organları. Kit lens telefoto ucunda biraz yavaş bir eğilim var, onlar video çekim için giderek daha yararlıdır. Bu Nikon ve Canon DSLR ile birlikte olduğu gibi Ones yerleşik titreşim azaltma titrek el videoyu ... biraz düzeltmek yardımcı olabilir.