24 Haziran 2015 Çarşamba

Turtleback iphone5 için TurtleJacket PentaEye lensi tekerlek başlattı

Biz tabii ki, özellikle, daha önce iPhone için çok objektif ekleri gördüm iPhone Lens Dial , ancak form faktörü iPhone 5'in değişim kaçınılmaz tür cihazların yeni bir dalga başlatmakta. Turtleback adlı TurtleJacket PentaEye erken koşucular ve biniciler arasında yer alıyor, ve Lens Dial üç etkileyici dört lensler crams.

Lens Dial gibi, PentaEye iPhone'un entegre lens ile seçilen mercek yukarı hattına döndürüldüğünde bir tekerlek üzerinde lensler bir dizi bağlar. Ayrıca Lens Dial gibi, PentaEye bir 0.33x balık gözü lens, bir 0,7x geniş lens, bir 1.5x tele objektifi ve makro çekimler için bir close-up lens spor, yarı ciddi iPhone fotoğrafçılara perdeli gibi görünen (sadece bir inç altında) yaklaşık 2 cm odak uzunluğu. Neden PentaEye, o zaman? Kullanıcı uzak iPhone 5'in kendi lens ile ek izin verir tekerlek beşinci açıklık.

PentaEye çevir kısmı müstakil ise, objektif mount 37 mm lens (elverişli yeterli) Turtleback en tüm aralığı dahil, eklenebilir hangi telefoto ya da diğer uzman lensler çeşitli için, maruz kalmaktadır. Fotoğrafçılık topluluğu arasında itiraz artırmak için Ayrıca muhtemel iki entegre tripod bağlar ve kayış sahipleri vardır. Tüm bunlar 105 g (3.7 oz) ağırlığında sağlam görünümlü siyah alüminyum gövde içine almaktadır. TurtleJacket PentaEye HK $ 2080 (ABD $ 268) toplamı bu hafta itibarıyla Turtleback sipariş için kullanılabilir.