29 Haziran 2015 Pazartesi

Olympus sınırlı sayıda Ferrari Dijital Kamera

Olympus Ferrari Digital Model 2004 duyurdu, Olympus'un Ferrari Dijital Model 2004 serisinin ikinci resmen Ferrari tarafından onaylanmış olması. Tüm yeni Olympus AZ-1 kompakt dijital fotoğraf makinesi dayanarak, alüminyum gövde Ferrari Kırmızı bitti ve ünlü 'Şahlanan At' logosu ile süslenmiştir. Ferrari Digital Model 2004 özgü özel özellikleri kameranın start-up ses ve başlangıç ​​ekran yer alıyor. start-up sesi Ferrari motoru sesi ise başlangıç ​​ekranı, Ferrari F2004 Formula One yarış makinenin bir fotoğrafını sunuyor.

Ferrari Dijital Model 2004 Orijinallik Sertifikası ve Ferrari F1 takımı sürücüleri, Michael Schumacher ve Rubens Barrichello, Ferrari Kurucular Dünya Şampiyonası kazandı beş yıllık dönemde, 1999-2003 fotoğraflarını içeren bir CD-ROM imzalı fotoğrafları ile birlikte geliyor Başlık ve kapak üzerinde kabartmalı Ferrari logolu özel bir sunum kutusu. Ferrari Digital Model 2004 Sadece 10.000 adet dünya çapında satışa sunulacak. Avustralya'da, Ferrari Dijital Model AUD $ 1099 bir RRP sahip olacak ve sonunda 2004 yılı Temmuz ayında satışa sunulacak.

Samsung Electronics, her fonksiyon için özel bir lens ile, bir dijital fotoğraf makinesi ve mini dijital video birleştiren ikinci nesil DuoCam VP-D6050i başlattı. DuoCam tek bir kompakt gövdesine yığılmış fotoğraf ve video lensleri ayırmıştır. Tüketiciler ödün vermeyen fotoğraf ve yüksek kaliteli dijital video için bir düğmeye basarak dijital fotoğraf makinesi ve dijital video kamera arasında geçiş yapabilirsiniz. Dijital fotoğraf DuoCam pictures için 5.25 mega piksel, 3x optik / 12x dijital zoom ve dahili bir otomatik flaş. Görüntüler Memory Stick, Memory Stick Pro, Secure Digital Kartlar ve Multi Medya Kartlar dahil, yenilikçi 4 1 bellek ortamı yuvasına yoluyla flaş bellek kartları çeşitli üzerine kaydedilebilir.

Yüksek kaliteli dijital video için DuoCam 800.000 piksel lens sistemi, hassas kontrolü için 10x optik / 900X dijital zoom özellikleri, yerleşik bir çekim yapar ve bir esinti, bir renkli LCD vizör çalma 2.5inç Optimum Vizyon LCD ekran ve Düşük ışık çekimleri için Samsung'un Güç Nite Pix (tm) teknolojisi. Ayrıca flash bellek kartları üzerine MPEG4 kayıt destekler ve bir PC veya Mac bilgisayara hızlı veri transferi için bağlantı noktalarını içermektedir. DuoCam AUD $ 1,799 için satıyor ve artık kullanılabilir.