24 Haziran 2015 Çarşamba

Stow-Away sizin DSLR altında mercek kapakları tutar

Stow-Away lens kapağı tutucu fotoğraf çekerken lens kapağı ile ne sorunu ele alan bir DSLR aksesuar. Fotoğrafçıların çoğunluğu sadece kendi cebine kendi Lens kapağını kayma ederken, diğerleri (çıplaklar fotoğrafçılar belki?) Görünüşte bir alternatif gerek. Stow-Away lens kapağı tutucu kamera altına takılır ve lens kapağını susturmak için bir yere verir.

Itibaren ardından Kamera Lens Kapağı Tutucu size kamera kayışı üzerinde lens kapağını tutmak sağlayan bir cihaz için Kickstarter fon kazandı, Stow-Away da kalabalık fon almak için çabalıyor. Bu bir başparmak vida ile monte kamera altında standart tripod içine vidalanarak çalışır ve kullanıcıların farklı büyüklükteki mercek kapakları çeşitli saklamak için izin verir. Bir kez yerine vidalı, Stow-Away altında basamaklı sırtlar fotoğrafçılar objektif yerine kapaklar ve kapaklar 52 mm, 55 mm, 58 mm, 62 mm, 67 mm ve 72 mm büyüklüğünde bir nokta var tıklayabilirsiniz anlamına gelir. Objektif kapakları sadece sadece bir objektifin önüne bir tane takılarak gibi, sağ boyutlu sırt içine sıkarak bağlı ve objektif kapağı çoğu marka ile çalışır vardır. Makineleri mercek kapakları yerine bir kayış daha da kamera altında uygun bir pozisyonda tutulur, çünkü bu diğer ürünlerden daha iyi olduğunu söylüyorlar, ve bir dize ile lens kapağını yapabilirsiniz takılarak bu şekilde size engel olmaz. Ayrıca Stow-Deplasmanda haksız yere onlar hakkında hiç endişe ettik değil ... kullanıcıların daha ziyade onların objektif kapağı endişesi daha kendi fotoğraf odaklanmak için izin verir iddia ediyor.

Stow-Away enjeksiyon kalıplı plastikten yapılmış edilecek ve kameranın altındaki üzerine minder için mantar ince bir tabaka bulunur. Yaratıcı, Preston Türk, Boston, onun objektif kapağını koymak, ya o nereye koyduğunuzu hatırlamak nereye hakkında merak zorunda değildir, çünkü onun son fotoğraf çekimleri ve daha kolay çekim yapar iddiaları üzerine bir prototip kullanılan söylüyor. 20 $ rehin size özel bir yeşil Kickstarter sürümü almak olurken ABD bir Kickstarter rehin 14 $ veya daha fazla, size tek bir standart siyah Stow-Away lens kapağı yuvasını alacak. Her iki seçenek de sadece aynı anda bir tripod kullanmak mümkün olmayacak hatırlıyorum Aralık 2012 yılında gemi bekleniyor. İşte onun Stow-Away lens kapağı tutucu gösteren Preston Türk'ün hızlı bir video.