29 Haziran 2015 Pazartesi

Redlight kameralar hız fonksiyonu olsun

Bir dahaki sefere ışıkları olarak hızlandırıcı içine önyükleme koyarak hakkında iki kez düşünmek, amber gitmek sadece plaka sokak isabet, yüzünüzü belirleyebilir dijital görüntüleme yetenekleri ile birlikte bir ünite içine kırmızı ışık ve hız kamerası en birleştirerek yeni teknolojiler. South Melbourne merkezli Redflex Grubu tarafından geliştirilen, SMARTCAM, 1.45 milyon piksel yüksek çözünürlüklü görüntüleme elde 100kmh üzerinde daha +/- 2kmh iyi bir doğruluğa sahiptir ve flaş kullanıldığında saniyede iki kare en az alır. Bu yoğun trafikte gizlemek zor ve SMARTCAM de zaman hareket o kullanılmasına izin Doppler radar ve lazer özelliklere sahiptir, böylece saniyede 7.5 kareye kadar görüntü oranları mümkündür. Son olarak, veri ifadeye yakalanan oluyor anlık korumak için iletilmeden önce dijital imza uygular 'Kamu Key' kriptografi var. Bir için.

Everio iki stilleri, dönen bir tutuş ile GZ-MC200 ve elektrikli ustura boyutu hakkında dikey GZ-MC100 geliyor. Kullanıcıların kişisel tercihlerinize uygun iki tasarım alternatifleri sunarken Her iki fotoğraf makinesi, aynı yüksek performans ve özellikler sunuyor.

Japonya Victor Şirketi (JVC), bugün bir taşınabilir sabit inç içeren 60 DVD kalitesinde video dakika veya 4GB Microdrive kartı yüksek kapasite kullanarak yüksek çözünürlüklü hareketsiz binlerce ateş iki yeni palmiye boyutlu dijital medya kameraları Japon duyurdu disk sürücüsü. Sonuç cüzdan içine kayma bir kartta yüksek kapasiteli ve yüksek kalite sunan tek bir dijital ortam. Bu günümüzün en popüler taşınabilir dijital müzik çalarlar, bazı kullanılan aynı depolama aygıtı var. Her ikisi de ultra kompakt JVC kameralar, DVD-kalitesinde MPEG-2 video 60 dakika veya yer 4GB Microdrive kartta üzerinde 5500 1600x1200 UXGA boyutlu dijital hareketsiz kadar vur.

JVC Everio dijital medya kameralar dijital medya yeni tip benimseyerek video ürünleri için öncü, ses başlayan bir eğilim işaretleyin. Everio ile JVC gerçek dünya ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli olan yüksek depolama kapasitesine sahip kolaylık birleştiren bir format ile yeni bir kriter oluşturur. Sonuç video ve hareketsiz görüntü yetenekleri, hareketlilik, yüksek görüntü kalitesi, uzun çekim süresi ve kullanım kolaylığı sunan ultra kompakt kameralar bir çift. Everio iki stilleri, dönen bir tutuş ile GZ-MC200 ve elektrikli ustura boyutu hakkında dikey GZ-MC100 geliyor. Kullanıcıların kişisel tercihlerinize uygun iki tasarım alternatifleri sunarken Her iki fotoğraf makinesi, aynı yüksek performans ve özellikler sunuyor. Optimum Video ve hala Kalite İleri Teknoloji

Yüksek kaliteli dijital videografi ve fotoğrafçılık için gerekli yüksek çözünürlüklü yetenekleri sunmak için: Her iki Everio modelleri 1 / 3.6 "2.12 megapiksel 2.120.000 piksel (hareketli resimler için 1.230.000, hareketsiz görüntüler için 2 milyon efektif) toplam sahip CCD sahiptir. Tam 2.12 megapiksel CCD görüntü performansı yararlanmak için, kameralar ayrı ayrı her biri için en uygun işlem sağlayan, videoyu işleyen ve hala sinyaller JVC Megabrid Görüntüleme motoru kullanın. Megabrid teknolojisi yüksek hassasiyet ve resimleri ve net, yüksek çözünürlüklü ilerici hareketsiz görüntüleri hareketli bir yüksek sinyal-gürültü oranı sağlar. GZ-MC200 ve MC100 GZ-de Super Hi-Resolution Lens özellikle 2.12 megapiksel CCD performansı için uyumlu bulunmaktadır. Yüksek hassasiyetli 10x optik zum sunan bu yeni geliştirilen 9 grup 11 eleman yapılı lens, mümkün olan en iyi görüntü kalitesi için bir cam-kalıplı asferik lens içerir. Bir 200x dijital zoom da vardır.