24 Haziran 2015 Çarşamba

ProDot kameranızın deklanşöre fazla dokunsal yapar

Fotoğraf makinenizin obtüratör düğmesinin üzerinde verdiği küçük bir silikon nokta gerçekten iyi fotoğraflar çekmenize yardımcı olabilir misiniz? Bu birkaç gün içinde fonlama hedefine geçmiş kalkmıştı çünkü ... Bu ProDot, şu anda Kickstarter üzerinde tur yapıyor bir dokunsal deklanşöre yapımcıları iddiası var, ve birçok fotoğrafçı o sözünü kadar canlı düşünüyorum görünüyor.

ProDot kameranın deklanşör düğmesine takılan bir yapıştırıcı silikon nokta olduğunu ve daha hassas kontrol ve titreşim nemlendirme sağlarken ona daha fazla dokunsal yapmak için söylenir. Bu yavaş deklanşör hızlarında çekim, özellikle daha kaliteli fotoğraflar, yani daha doğru çekim ve daha az kamera sarsıntısını izin iddia ediliyor. Birçok rangefinder-atıcılar tarafından tercih yumuşak bırakma düğmeleri benzer işlevler sunan, Özel SLR ProDot sizin tetik parmak için yükseltilmiş dokulu yüzey özellikleri ve 3M yapıştırıcı kamera sayesinde bağlanır. Onun yapışkanlık kaybetmeden önce birkaç kez yeniden uygulanabilir.

ProDot diğer faydaları nedeniyle kalıplı dokulu yüzeyi, o olduğu söyleniyor, hatta nemli ortamlarda deklanşör düğmesine parmağınızı kayma görmek için daha az olasıdır. Yaban hayatı ve olay atıcılar tarafından memnuniyetle olması muhtemeldir - - sizin deklanşör parmak için bir yastık gibi hareket aynı zamanda uzun çekim oturumları için daha fazla konfor sunmak gerekir. Nerede yaşlı tarafından kullanılan cihazlara, bu kullanıcılara daha rahat no-slip tutuş verebilir iPad'ler ve bilgisayar fareleri, gelen - ProDot fotoğrafçılar düşünülerek tasarlanmış iken, o da öğelerin herhangi bir sayıda kullanılmış olabilir önerdi oluyor bulmak düğmeleri kolaylaştırmak için kullanılabilir. Kickstarter 15 $ ABD bir rehin sana üç ProDots (bir kırmızı, siyah diğeri açık) Aralık 2012 yılının ikinci yarısında beklenen teslimat ile alır.