24 Haziran 2015 Çarşamba

Kameralar

Birkaç ay geri biz baktı vurgulayın Hunter birkaç dakika merceği kaplayarak çekimler sırasında, imleme video golleri için kullanışlı küçük bir uygulama. Güncelleştirilmiş bir sürümü daha temiz bir kullanıcı arayüzü, Facebook paylaşımı ve daha doğru bir tarama motoru özellikleri olduğunu geldi. Daha önemlisi, uygulama artık ücretsiz.

Orijinal versiyonu gibi, yaklaşık bir saniye lensin üzerinde elini koyarak kayıt sırasında yer imi olan klipleri çekerek, Hunter 2.0 Mac ve PC ve çekilen video görüntüleri aracılığıyla taramaları ile uyumludur vurgulayın. özelleştirilebilir lensin kaplaması için çıkılan klipleri ve ortaya çıkan klipleri uzunluğu daha sonra arıtma için bir video düzenleme programı içine alınabilir.

Temiz bir kullanıcı arayüzü ile birlikte yeni sürüme eklendi, doğrudan uygulama ve geliştirilmiş bir tarama motoru içinden Facebook klipleri paylaşma yeteneğidir. yapımcıları bu önceki sürüm olarak olayları bulmakta doğru iki kat sürüm 2.0 yapar iddia ediyor. Biz orijinal versiyonu doğru tüm olayları tanımlayan ile hiçbir sorunları vardı, ama daha doğru hayır demek olmaz.

Yeni sürüm için ücretsiz indirmek için vardiya ile tek catch (US $ 29,99 retailed orijinal) küçük bir filigran çıkışı klipleri yerleştirilir olmasıdır. Ancak, filigran 99 $ maliyeti Pro sürümü, yükselterek kaldırılabilir. Profesyonel kameramanların hedefleyen Pro sürümü de ProRes olarak klipleri ihracat ve üçüncü taraf editörü doğrudan golleri açılacak yeteneği ekler. güncellenmiş uygulama ücretsiz Mac hem indirme ve PC için şu anda