24 Haziran 2015 Çarşamba

Bir Memento: Eğer tek bir fotoğraf çekmek

Sadece kendini imha etmeden önce bir fotoğraf çekmek sağlayan bir tek-shot dijital kamera uygulaması, (ya da en azından feshedilmiş olmadan önce), fotoğrafçılar aldıkları görüntüleri soru yapmak ve böylece deklanşör-mutlu olmak durdurmak amacıyla başlatıldı. Bir Memento iOS uygulaması alıp bir fotoğraf göndermek için kullanmak sadece mümkün her kullanıcı ile 250.000 tek anları yakalamak için yaratılmıştır.

Yüzeyde Bir Memento kullanıcıları ile diğer birçok kamera / fotoğraf paylaşım uygulamaları, bir fotoğraf çekmek veya kırpma ve yüklemeden önce sanatsal bir filtre uygulamadan önce, kendi galerisinden bir resim yüklemek için bu seçeneği verilen aynı şekilde çalışır. Ama ne bu part-kamera uygulaması ve yarı-dijital fotoğrafçılık deneyi yapar, bitirdiniz, tek bir görüntü yüklendi edildiğinde, işte bu olmasıdır. Bir iki saatlik bir pencere verilir pisliği onların bir atış insanlar yeniden çekmek için olsa da, görüntüler daha sonra değiştirilmiş veya silinmiş, ve kalıcı bir online galeri görüntülenir olacak edilemez.

Robot Corp, app arkasındaki firma ... Bu onların ateş önce kullanıcıların düşünmek zorlar ve bir fotoğraf yakalamak ve kalıcı bir bellek yaratılması anlamına geliyordu çekerken geri bir selam olduğunu söylüyor ve kimlik Facebook ya da Twitter üzerinden yapılır, çünkü hiçbir var sadece ikinci gitmek için app yeniden. Uygulamaya bir görüntü göndermek için kullanılan sonra, artık bir fotoğraf makinesi ile kullanılabilecek, ancak bunun yerine 250.000 değerli anları olacak umulmaktadır ne galeriye erişim sağlar olabilir - anda bir Memento numarası atanır her biri teslim. Kullanıcılar daha sonra galeriye göz veya onların arkadaşları göndermek için seçmiş görüntüleri görebilirsiniz.

Bir Memento ücretsiz kullanılabilir iTunes App Store ve yukarı 3GS ve gelen iPhone'lar ile uyumlu, iPod touch (5. nesil), iPad (3. nesil) ve iOS 5.1 veya sonraki sürümünü gerektirir. Kaynak: Bir Memento