29 Haziran 2015 Pazartesi

Hasselblad H1 TIPA

Hasselblad H1, değiştirilebilir film ve dijital arka sistemini içeren bir 645 formatlı kamera, prestijli TIPA (Teknik Görüntü Basın Birliği) Avrupa Fotoğraf ve Görüntüleme ödüllerinde En İyi Profesyonel Ürün seçildi. ödül TIPA oluşturan 12 ülkede 31 Avrupa çekim ve görüntüleme yayınlardan baş ve / veya teknik editörler tarafından değerlendirilecektir. Jüri deyimi analog ve dijital fotoğrafçılık. için tasarlanan hem profesyonel kullanıcıları hedefleyen, gerçek bir melez kamera "olarak tanımlanan H1, kamera gövdesi aynı zamanda bir dijital arka filmden değiştirmek kolay hale dijital arkaları tam iletişim sağlar herhangi bir ödün vermeden. arabirimi ve tasarımı Hem göze çarpmaktadır. Bu kategori için gerçek bir kazanan. " Hasselblad XPAN II En İyi 35mm SLR fotoğraf makinesi seçildi Avrupa ve Pentax * ist İyi Prestige Kamera aldı.

Canon'dan I865 Bubble Jet Yazıcı standart bir özellik olarak CD-R baskı doğrudan dahil ederek by-pass CD etiketleri vaat ediyor. Bir eve-yuvarlak veya ofis makine olarak tasarlanan ve 399 $ fiyatlı, I865 siyah metin kadar 23 ppm baskı hızına sahip ve yukarı renkli 16 ppm, kenar boşluksuz fotoğraf baskısı, 4800 x 1200 dpi çözünürlük, "PictBridge" işlevselliği Dijital kameradan doğrudan baskı ve Canon'un beş renkli ayrı mürekkep sistemi. Doğrudan CD-R baskı fonksiyonu hizalayarak ve onları bağlama uğraşmadan yaklaşık bir dakika içinde renk etiketleri oluşturur. CD-LabelPrint yazılımı yazıcıyla birlikte verilir.

Beş-tank mürekkep sistemi boya bazlı fotoğraf dereceli siyahı, macenta, cam göbeği ve fotoğraf baskısı için sarı mürekkep tanklarını ve yüksek kaliteli siyah metin için bir pigment bazlı siyah mürekkep tankı içerir. Bağımsız tanklar da tüketilmiş olan sadece bireysel renkler değiştirilmesi gerektiği anlamına gelir. dijital fotoğraf makinesi doğrudan baskı için yeni endüstri standardı PictBridge teknolojisi. PictBridge markası ne olursa olsun yazıcıyı etkin bir PictBridge özellikli kamera veya dijital video kamera, tüketiciler kolayca evde resim veya ofis yazdırabilirsiniz. Kullanıcılar sadece bir USB kablosu ile yazıcıya dijital fotoğraf makinesi ya da DV kamera bağlamak. I865 aynı zamanda tüm Bubble Jet Direct uyumlu fotoğraf makineleri ile geriye dönük olarak uyumludur. Yanı sıra, CD baskı tepsisi olarak, I865 alternatif kağıt boyutları kağıdı değiştirmek için durmadan kullanılabilir, böylece kendi ayrı kaset 4 "x 6" fotoğraf kağıdı destekleyen bir fotoğraf kağıdı tepsisi içermektedir.

İsteğe bağlı otomatik çift taraflı baskı birimi (DPÜ-10) otomatik olarak düzgün biçimlendirilmiş iki taraflı yazdırma için sayfa reroutes de mevcuttur. I865 Bubble Jet Yazıcı AUD $ 399 (KDV dahil) için geç Eylül ayında Canon satıcılardan satışa sunulacak. İsteğe bağlı 250 sayfalık kağıt kaseti (PFC-10) ve isteğe bağlı otomatik çift taraflı baskı birimi (DPÜ-10), sırasıyla (KDV gst) 179 $ ve 149 $ RRP, erken Ekim ayında satışa sunulacak.