24 Haziran 2015 Çarşamba

Video stabilize kuleleri

Esasen kameralar yapma - Bu ... hiçbir er insanlar stabilize kuleleri eklemeye başlayın daha teknoloji, yüksek çözünürlüklü video kameralar bir akıllı telefon boyutuna küçüldü izin tür komik yapar oluyor büyük -, elle de sallar düzeltmek için tutulan görüntüleri. En son bu tür cihazların bir küçük video kameralar kadar steadying için benzersiz bir yaklaşım Çember Thing olduğunu.

Gibi çoğu stabilizatörler, Steadicam Smoothee ve çeşitli taklitçileri, kamera ve gimbal monte kolu altında eğrileri karşı ağırlıklı kolu aşağı dahil. Yuvarlak bir şey üzerinde, ancak, bu kol bir karşı ağırlıklı çember ile değiştirilir. Onun mucidi göre, mekanik ve uzay mühendisi Peter Homer, bu tasarım çeşitli avantajlar sunuyor. Her şeyden önce, karşı ağırlık çünkü bildirildi çok daha kolay dengesini ayarlamak için, mil ve kamera hizalanmış anlaştım. Bazı sistemlerde, kameranın pozisyonları ve karşı ağırlık ayarlanmalıdır doğru ya da her iki tarafında arkaya doğru, ileri doğru eğilmesini teçhizat tutmak için. Onun düz, kavisli profil de kullanıcı yürürken şeylere budaklı almak daha az muhtemel hale getirmek için, ya da yakalanan ve rüzgar tarafından bükülmüş almak için söylenir.

Son olarak, çeşitli konfigürasyonlarda kullanılabilir. Bunlardan biri kamera kullanıcı her iki tarafında üzerine tutan çember, içinde monte edilir direksiyon gibi "Şekil Rig" Kur vardır. Bu yapılandırma, bazı istikrar için izin verir, ancak çekim içine swooping, geniş hareketleri birleştiren daha tasarlanmıştır. Diğer düzenlemeler cihazın düzgün vinç benzeri görüntüleri almak için, isteğe bağlı bir bom kutup ucuna monte edilebileceği dahil olmak üzere, aynı zamanda mümkündür. Homer şu anda, Çember Thing için üretim fon yaratmaktadır Kickstarter . En azından ABD 209 $ bir rehin size fon gol karşılanmaktadır ve üretim başlar ve eğer teçhizat, temel bir sürümünü alacak. Daha fazla bilgi aşağıda Saha videoda mevcuttur.