24 Haziran 2015 Çarşamba

Kit Lens

Kit lensler yeni kamera ile harika bir başlangıç ​​noktası olabilir. Eğer sadece hiç bir lens kullanmak için gidiyoruz eğer bir değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi satın küçük bir nokta var ama onlar ayrı ayrı lens satın almaya karşı büyük bir değer sunar. Orta odak aralığı ortalama diyafram aralıkları ile yakınlaştırır için kit lenslerin çoğu geniş. Ancak, önemli ölçüde daha hızlı Canon EOS M ile birlikte olan 22mm f / 2 başbakan, size bir elde bile (düşük ışık fotoğrafçılığı ve alan bir sığ bir derinliğe için izin) ve hala alışmak bir lens gibi göze çarpıyor cam seçimi.

Diğer kameralar her biri kendi üreticinin aralığı veya aynasız kameralar için özel olarak tasarlanmış bağlar kullanırken Olympus OMD EM-5 ve Panasonic LUMIX GF5, uyumlu lensler geniş bir yelpazede, yani bir Micro Four Thirds lens montaj paylaşıyoruz. Bu bağlar bazıları için mevcut lenslerin sayısı biraz sınırlı iken, adaptörler, bazen se ölçülmesini veya oto-fokus olmadan, bu kameraların tümünde emrinde size lenslerin bir cephanelik verebilir hatırlamakta yarar var. Nikon 1 V2 ve Canon EOS M seviyor kendi DSLR lenslerin kullanımına izin veren mevcut adaptörleri var ... ve Leica lensler Fuji X-PRO1 önündeki çok güzel görünüyorsun.

Bu karşılaştırma kameraların fiyatlarla hızlı bir bakış hepsi aynı pazarı için rekabet değil göstermektedir. Fuji X-Pro1 vücudun sadece 1400 $ olarak geliyor ise Panasonic LUMIX GF5 bir kit lens ile 500 $ ABD pahalı az olduğunu. Açıkçası, bir noktada bariz bir seçim olurdu bu aynasız kameralar, gibi birçok aynı fiyata DSLR alabilirdik, ancak bu aynasız fotoğraf makineleri gibi iyi görüntüler üretmek mümkün, ve sık sık olan küçük ve daha taşınabilir formu.

Bir aynasız kamera sistemi için piyasada olması daha iyi bir zaman var olmamıştı, bu karşılaştırma kameraların herhangi çarpıcı görüntüler çekim yeteneğine daha vardır ... ve çok daha uzun DSLR profesyonel pazarın dışında var nasıl merak var. Her zaman kameralarla yol, kendi elleriyle onları hissetmek için hangisinin doğru olduğunu bilmek için en iyi yol olduğu gibi, ne büyüklük, fiyat karar gerçekten sadece meselesi ve işlevleri sizin için önemli olan ve. Sen ayrı bir vizör olmadan mutlu olamazdı karar verebilirsiniz veya yapabilirsiniz en küçük aynasız fotoğraf makinesi istiyorum, daha olası gittiğiniz her yerde sizinle etrafında taşımak gerekir emin olmak için. Ben bir aynasız kamera şu anda piyasada olsaydı, Fuji X-Pro1 benim alışveriş listesinin en üstünde biri olacaktır. sağlam yapı, retro görünüm ve manuel aramalar tüm itiraz, ancak optik / elektrik vizör gerçekten rekabette öne yapar. Film kameraları ve DSLR kullanarak geliyor Ben çekim oluşturmak için bir LCD ekranı kullanarak deneyimi zevk için mücadele, ve hatta en iyi EVFs hafif gecikme muzdarip olabilir. Halsiz otofokus Fuji X-PRO1 sakınmak için bir neden zamanlar iken Ayrıca, yeni bir firmware güncellemesi olumlu zippy yapmıştır.