24 Haziran 2015 Çarşamba

Hilo objektif iPhone fotoğrafçılık üzerine yeni bir bakış açısı sağlar

Dijital kameralar bir sürü çok daha kolay yüksek ve düşük açılı çekimler almak için yapım, kamera gövdesinin bağımsız etrafında döndürülebilir LCD ekranlar var. Bir iPhone veya iPad kullanan Fotoğrafçılar, ancak, bir unswivel-güçlü ekran ile sıkışmış. Hilo objektif olarak nereye gelir. Hala ekranını görüntülemek mümkün olurken aşağı ya da her iki tarafında, kullanıcıların çekim için izin, bir iDevice mevcut lens takılır bir dik açılı lens.

Yeni Zelanda merkezli mucit Mark Hampton tarafından düzenlendi, Hilo üç cam mercek ve prizma içeren bir alüminyum gövdeye sahip. Bu süresiz yıkanır ve tekrar edilebilir bir yapışkan polimer pad aracılığıyla bir iPhone 4 / 4S / 5'in lens (veya bir üçüncü nesil iPad lens) bağlanır. Nasıl çalıştığını bir örnek olarak, kamera kısa otların arasından bakan bir çok düşük açılı çekim, almak hayal. Telefon yere dik yapılsa Normalde, o bu düşük aşağı sade iPhone lensi almak için yeterli basit olurdu. Ancak, kullanıcı ekranını görmek için kendi karın düz yalan olurdu. Hilo kullanarak, telefon düzenlenen olabilir paralel kullanıcı düz aşağı ekrana bakan, yere - telefonun kendi objektif aşağı dönük olacak olsa da, Hilo 90 derecelik açı o tarafa çekmek için izin istiyorum.

Benzer şekilde, yüksek açılı çekimlerde, kullanıcı yatay yukarı onların başının üzerinde telefon tutunabileceği. Öne yerine yukarı çekerken Daha sonra, ekranın içine bakmak olabilir. Hampton ayrıca tablo sehpa olarak kullanılmasına olanak işaret - iPhone Hilo kenarına asılı ve istenilen yöne bakacak şekilde bir masanın kenarında düz döşenebilir. O söz etmese de, başka bir kullanım kamera utangaç insanların samimi görüntüleri almak için olabilir. Onlar zaten hile lens haberi sürece, şans insanların çoğu onlara işaret değildi bir akıllı telefon hiç dikkat edeceğini vardır.

Hilo paketi ayrıca optik bozulmaları düzeltir ve doğru yöne etrafında yansıtılmış görüntü çevirir bir uygulama içermektedir. Kullanıcıların bir grup atış veya otoportre içine almak, sonra bir masa üzerine Telefonu ve böylece aynı zamanda, bir deklanşör gecikmesi özelliği içerir. Hampton ve ekibi şu anda Kickstarter üzerinde, Hilo için üretim fon vardır. Tahmini perakende fiyatı yaklaşık 80 $ olan - 60 $ ABD bir rehin size ve finansman gol ulaşılırsa birini alırsınız. Aşağıda hatve video kullanımında görülmektedir.