29 Haziran 2015 Pazartesi

Sony F707 Dijital Fotoğraf Makinesi

21 Mart On başparmak ve ayakkabı boyutuna IQ eşdeğeri ile 2002 Kişi bu kamera ile inanılmaz fotoğraflar çekebilirsiniz. Aynı zamanda beş megapiksel görüntü (2560 x 1920) alır ve nedeniyle kızılötesi yetenekleri flaşsız karanlık fotoğraf çeker - biz burada kötü aydınlatma koşulları bahsetmiyoruz - siyah kadife üzerinde kömür parçası çekim bahsediyoruz Bulutlu bir gece yarısı bir Mineshaft dibinde. Ben cüzdan dışarı kelebekleri izin beni ikna Singapur havaalanında bir gazete bayii okunan bir dergi makale kaba ifadeler ve ben satın pişman olmadım. NightShot modu flaşlı konuları uyarı olmaksızın partilerde samimi fotoğrafları için çok yararlı bir özelliktir - kalite grenli ve tek renkli ama ürettiği paha biçilmez çekim onları yok etmeden zamanında anları yakalamak için idealdir.

Beş megapiksel kamera ilk olarak, Sony'nin F707 ekstra özellikler bir çift ile, bir önceki üç megapiksel 505 modelinin bir evrimdir. En önemlisi, F707 aşırı düşük ışık (aslında, ışık yok) fotoğrafçılık mümkün olduğunu, yani gerçek kızılötesi fotoğrafçılık yeteneğine sahiptir. Bu, özellikle portre çalışmaları ve sosyal vesilelerle belgelenmesi için birçok farklı durumlar için fantastik - 707 karanlıkta fotoğraflarını çekmeye sağlayacak şekilde, o flaş yoluyla konuları uyarı olmadan fotoğraf elde etmek mümkündür. Aynı zamanda, aşağıdaki resimler de görülebileceği gibi, bir flaş, tamamen uygunsuz olur durumlar için çok uygundur. Eğer F707 görüntüleri bir dizi görmek için ilk kez 2560 x 1920 piksel fark çok büyük bir görüntü ve Carl Zeiss Vario-Sonnar® lens kalitesi hemen bellidir. İnanılmaz detay (maksimum kalitede) Sony memory stick kamera mağazaları ve standart 16Mb sopa sadece sekiz tür görüntüleri uyacak kabaca 2Mb JPEG görüntüsü içinde yer alıyor. Biz yaklaşık 70 atış uygun bir 128MB sopa kullanılan ancak tam bir hikaye daha iyi..

707 Vizörden veya kameranın arka yüzündeki LCD ekranda ya resimlerinizi incelemek sağlar gibi, serbest bellek alanı için galeriyi itlaf etmek mümkündür. Bu nedenle işe, ya da belli bir açıda arama yarım düzine samimi çekim, iyi seçin ve gerisini ayna etmeyen Günbatımı kurtulmak mümkündür. Herkes bu "polaroid" özelliği girdi ve filmin neredeyse sınırsız rulo çekim ve gitmek gibi on-the-fly sonuçları görmeye yaparken, çok hızlı, çok iyi olsun. Hologram lazer odak yardımcı olan çift, poz ölçümleme, çoklu model ölçümleme ve TTL ön flaş pozlama kontrolü artı bilginiz sınırı maruziyetini kontrol ve SONUÇLARI GÖRMEK yeteneği ve çok yönlü bir paket olsun bu. Fotoğrafçılar olarak kendilerini hiç düşünmemiştim insanlar aniden yaratıcı ve daha da önemlisi, muhteşem resimlerle ödüllendirdi elde elde edildi. 707 kullanılan kimse, sonuç red hot pics tam sopa kaçınılmaz oldu. Çevresinde 1,00 $ bir maliyet - Bu hızlı, 128MB sopa ev almak CD-ROM içeriğini yakmak ve olayı anmak için bir hediye olarak ev sahibi (ess) vermek üzere sosyal etkinlikler standart bir uygulama haline gelmiştir. Bu büyük ölçüde katkıda bulunan diğer faktör kameranın pil ömrü - hatta throngs sonuçları göstermek için LCD görüntüleme ekranının liberal kullanımı ile, orada piller tam mesafeyi gitmedi çok az günler vardı ve piller tam olaydan önce tahsil edildi çünkü onlar her zaman vardı. Bu günlerde çoğu dijital kameralar gibi, 707, MPEG modunda kullanılan ve 8fps bir 320 x 240 16fps de film ya da 160 x 112 yakalamak olabilir - web sitesi için hızlı bir mpeg isterseniz uygundur, yoksa konum ancak başka bir amaçla video kameralar sopa - doğru zamanda doğru yerde ve TV News film satmak istiyorum.

Kamera klibin uzunluğu kullanılan Memory Stick kapasitesi ile sadece sınırlı ve mpegs çok hızlı bellek çiğnemek. Esasen animasyonlu GIF oluşturmak için tasarlanmış bir Klip Hareket modu da bulunuyor - on sıralı görüntüye kadar sürecek bir için hareketli resimler ideal küçük bir set halinde işlenebilir alan verimli (160 x 120 veya 80 x 72) web siteniz için animasyonlu GIF. Biz geçen ay ya da iki bulduğumuz gibi web geliştirme işinde ise Nitekim, 707 inanılmaz faydalı bir kamera. Dijital zoom gerçekten fop ise 5X optik zoom, 190mm için 38mm 35mm eşdeğeri vardır - bu toz yerleşmiş sonra Photoshop ile yapamadık şey sunuyor. Bu seyir beceriksiz, kullanılan herkes için el kolayca düştü, ancak oldukça esnek bir set up sunuyor. Eğer bir fotoğraf tutkunu iseniz, muhtemelen ciddi Canon veya Nikon profesyonel dijital fotoğraf makineleri birinden sonra lusting olacak - bu kameralar çok F707 daha büyük ancak çoğu durumda, sadece büyük avantaj görüntüler üretir. Şu anda 707 profesyonel kalitede fotoğraf çekebilirsiniz orta aralıkta birkaç kameralardan biridir, ama size geri 10.000 $ set olmayacak artı. Derginin ilk sayısında pics birçok aldı ve biz bu incelememizde listelemek için zaman ya da boşluk var daha daha konum çünkü teknolojik özellikleri, üzerinde okuma değer. Objektifin önünde yerleşik kızılötesi aydınlatıcı ayrıca iki yeni çekim modları sağlayan eklenmiştir: 1 - NightShot modu Sony kameralarda kullanılan benzer ve tamamen karanlıkta görüntü yakalama sağlayan görünmez kızılötesi ışık ile atış yanar. Bu flaşlı konuları uyarı olmaksızın partilerde samimi fotoğrafları için çok yararlı bir özelliktir - kalite grenli ve tek renkli ama ürettiği paha biçilmez çekim onları yok etmeden zamanında anları yakalamak için idealdir. Hiç şüphe yok ki işlevselliği etkin bir çok şantajcılara ve gözetimi için kullanılabilir. 2 - NightFrame modu kızılötesi ile çekim kompozisyonunu (çerçeveleme) izin verir ancak normal renk modunu kullanır yerleşik nihai görüntüyü yakalamak için flaş. Karar: - Tam perakende biz o kadar çok sevdim, biz kamera aldım! Biz diğer dijital kameralar yargıç ve bu arada, bu Gizmag yazdırma dergisinde kullanılan resimler birçok aldığı kıstas olacaktır.