29 Haziran 2015 Pazartesi

Kredi Kartı MPEG2 video kamera

Panasonic Dünyanın En Küçük MPEG2 video kamera yaklaşan Japon duyurdu var. SV-AV100 "D-snap" ultra kompakt video kamera önlemleri sadece 33.2 x 89.8 x 64.9mm "kredi kartı büyüklüğünde" ve (pil ve SD Hafıza Kartına olmadan) 156 gram ağırlığında. Cihaz hiçbir hareketli kayıt mekanizması vardır ve SD hafıza kartlarına üzerine MPEG2 formatında kayıt ilk video. Panasonic in-line DVD kalitesinde oynatmak için gerekli artan düzeyi ile SD Hafıza Kartı kapasitesi yükseltti. SV-AV100 video, e-posta ve yüksek sıkıştırma oranı yarar diğer uygulamalar için yüksek kaliteli kayıt ve MPEG4 için MPEG2 (DVD video aynı formatta) arasında geçiş yapılabilir.

SV-AV100 sadece katı-state bellek (SD Hafıza Kartı) kullanan ve lens dışında hiçbir Kaset veya disk ve hiçbir hareketli parça vardır. Bu MPEG2 formatında, hem normal modda video 20 dakika (352 x 480 piksel) ve ince modu (704 x 480 piksel) 10 dakika kadar saklayabilirsiniz 512MB SD Hafıza Kartı ile geliyor. Panasonic kayıt süresini iki katına çıkacak bir gigabayt bellek kartı önümüzdeki yıl serbest bırakmak için bekliyor. Özellikler İlk Panasonic NV-GS50K dijital video kamera kullanılmak üzere geliştirilmiş yüksek kaliteli lens teknolojisi ile 10x optik zoom içerir. 2,5 inç serbest açılı LCD monitör, rahat oynatma görüntüleme için döndürülebilir ve açıları çeşitli çekim kolaylaştırmak için. JPEG kayıt özelliği de sağlanır resim - casual "memo-tarzı" enstantane için kullanışlı bir özellik.

AV beşiği Panasonic DVD video kaydedici aracılığıyla SD Hafıza Kartları üzerine kaydedilmiş TV programlarını veya diğer video oynatabilirsiniz TV ve SV-AV100 doğrudan bağlantı sağlar. SV-AV100 ile birlikte, Panasonic MPEG4 video yakalama ve MotionJPEG yeteneği ile SV-AS10 ile diğer iki "D-snap" SD video kamera modelleri (SV-AV50 ve SV-AV35) yayınladı. Her üç model de yine dahil yakalama, ses kaydı ve müzik çalma yeteneği resim.