24 Haziran 2015 Çarşamba

Vizör ve / veya LCD

Büyük bir ISO aralığı, teorik herhangi bir ışık koşullarında kaliteli görüntüleri demek gerekir, ancak bu kategoride bir tutam tuz ile alınmalıdır. Değil bir temiz görüntüler üretmek olabilir iken 1600 ayarları eşit oluşturulan tüm ISO, başka pis, gürültülü çekim bırakabilirim. Bu kameraların çoğu 25.600 genişletilebilir ISO varken Ayrıca, size hiç ortaya çıkan görüntüler olurdu lekeli karışıklık verilen bu ayarı kullanabilirsiniz ne zaman soru var.

Sony NEX-6 2,359k nokta ile en yüksek çözünürlükte EVF sahipken Sadece Fuji X-Pro1, optik vizör üzerinden elektronik veri bindirmeleri melez optik / elektrik vizör bulunuyor. Bu 1,440K nokta EVFs ile OMD ve Nikon 1 V2 tarafından takip edilir. Tüm Kameralar arkasındaki üç inç monitörler özelliği, ancak 1,230K ile Fuji X-PRO1 biri yüksek çözünürlüğe sahip noktalar değil çok geride 1,040K nokta ile Canon EOS M ve dokunmatik yetenekleri yararı olsa . Olympus OMD EM-5 oldukça tarihli bir duygu 610K noktalı düşük çözünürlüğe sahip olsa da garip pozisyonlarda çekim yaparken, onun devirme OLED ekran kullanışlı gelebilir.

SD / SDHC / SDXC uyumluluğu aynasız kameralar için tercih depolama ortamı olarak yüce Abdülmecid, ama Sony NEX-6 hala ortalıkta o özel bellek kartları herhangi var eğer Memory Stick PRO Duo kullanma yeteneği ekler. Bizim karşılaştırıldığında kameralar tüm RAW veya JPEG görüntüleri ateş olanağı sunmak, ancak 12 bit RAW en yaygın iken, Canon EOS M dosyalarını düzenlerken biraz daha fazla seçenek verir iddia ediyorum 14 bit RAW dosyalarını, izin verir.

aynasız kameralar arasında en önemli yapı detayları döküm alüminyum alaşım üst ve Fuji X-PRO1 üssü ve Olympus OMD EM-5, her iki kameralar sağlam hissi verir magnezyum alaşımlı gövde, ancak bariz ile vardır Ek heft. Olympus OMD EM-5 Eğer aşırı hava koşullarında çekim planlıyorsanız, muhtemelen bariz bir seçim var, yani hava profesyonel DSLR aynı şekilde mühürlü olması kameraların sadece bir tanesidir.

Full HD kayıt yönüyle sunulan, ancak birkaç uyarılar ile olan: Sony NEX-6 özelliği 50p kayıt sadece kamera, 1080 at 30p de başkalarının zirve, ya da Fuji X-PRO1 durumunda, 24p hangi Daha film gibi bir görünüm kazandırır. Eğer 720 HD azaltmak zaman, 60p kayıt standart haline gelmiştir.

Olympus OMD EM-5 isteğe bağlı Bluetooth dongle kullanımı ile kablosuz yeteneklerine sahip olabilir iken, kablosuz kahramanlık gelince, Sony NEX-6 gerçekten stand-out sanatçıdır. Wi-Fi yerleşik, internet dosyaları doğrudan yükleme ve akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden kamerayı kontrol yeteneği gibi özellikler için izin aracılığıyla Sony NEX-6 indirebilirsiniz PlayMemories Camera Apps.