24 Haziran 2015 Çarşamba

Wi-Fi SD kartlar kameralar

Birçok kameralar artık kablosuz paylaşımı için Wi-Fi bağlantı paketi ve çekilen görüntülerin transfer ederken, bu tür yetenekleri olmayanlar sahibi kameralar mutlaka kablosuz bağlantı elde etmek için tamamen yeni bir fotoğraf makinesi için para ödemek gerekmez. Transcend kullanıcıları kartınızın içeriğine göz atmanızı sağlar iOS ve Android cihazlar için bir arkadaşı uygulaması ile birlikte SDHC uyumlu dijital kameralarla kablosuz özellikleri eklemek Wi-Fi SD bellek kartları yeni bir dizi duyurdu anında görüntüleri onların online mobil aldıkları gibi cihaz ve hisse içeriği.

Iken , akıllı kameralar ve Wi-Fi eklentiler şu anda tüm öfke, gelenler gibi kablosuz SD kartlar Eye-Fi bağlantı alçakgönüllü meydan kameralar birkaç yıl için bir karşılama kablosuz destek vermekteyiz. Ne yazık ki, onlar geleneksel olarak pahalı oldum, biraz kapasiteleri sınırlıdır ve orada en hızlı SD kartlar olmamıştır. Transcend'ten Wi-Fi SD bellek kartları hızlı okuma ve yazma hızları sağlamak için SDHC Class 10 hız derecesi özelliği ve 16 ya da 32 GB kapasitelerde mevcuttur. Eye-Fi Pro X2 son zamanlarda Sınıf 10 yükseltildi rağmen, kapasite hala 16 GB maxes (kablosuz SD kartların büyük çoğunluğu sadece Sınıf 6 vardır).

Internet Modu kartı hotspot üzerinden internete bağlanmak görürken Doğrudan Hisse Modunda, kart, bir kamera ve bir mobil cihaz arasındaki peer-to-peer bağlantılara izin vermek için kendi kablosuz sinyal aktive - ya da akıllı cihaz o ya bir dış, bir. Ekteki free-to-indir, Wi-Fi SD App sonra otomatik gezinmek kolay basit bir dosya sistemi içine kartındaki verileri düzenler. App e-posta yoluyla ya da Facebook çekim, fotoğraflara göz atma video izlemek, içerik indirmek ve paylaşmak için kullanılabilir. Wi-Fi özellikli bilgisayarlarda da bir web tarayıcısı üzerinden kartın içeriğine erişmek için kullanılabilir. App ve kartın diğer yararlı özelliği & onlar kamera tarafından alınır gibi görüntüleri anında iOS veya Android cihazın ekranda sayede Görünüm, Vur olduğunu. Görüntüler daha sonra yerel belleğe indirilebilir ve çevrimiçi diğer uygulamalar ile manipüle ve paylaşılan olabilir. kartları sırasıyla US $ 69 ve 16 ve 32 GB birimleri için 99 $ geri koyacaktır. Uyumlu kameraların tam listesini Transcend web sitesinde mevcuttur ve uygulamalar Amazon Appstore dan, Kindle Fire için App Store, Google Play, ya da, ücretsiz olarak indirebilirsiniz.