29 Haziran 2015 Pazartesi

10x optik zoom ile Coolpix 8800 Nikon 8-Mpx

Nikon, yeni 8-megapiksel Coolpix eşsiz 35-350mm (35mm eşdeğeri) zum mesafesi, 8 megapiksel kategoride mevcut en uzun zoom aralığı için tetikçi açan bir 10x optik zoom Nikkor ED cam lens ile 8800 dijital fotoğraf makinesi duyurdu ve keskin görüntüler sunar. Çok yönlü ve hassas lensi tamamlamak için, Nikon Titreşim Azaltma (VR) Sistemi, Nikkor profesyonel SLR lensler kullanılan sistemin bir sürümünü dahil etti. VR faydaları 600mm telefoto Balıkgözü (7mm) lens performansı aralığını genişletmek adanmış lens aksesuarları bir dizi gelişmiş Coolpix 8800 dijital kamera sistemi ile daha da belirgindir. Coolpix 8800 içine VR eklenmesi ilk Nikon bir kilometre taşı ve son teknoloji artık tüketici kompakt fotoğraf makinelerinin uygulanan ediliyor gibi Coolpix serisi temsil eder.

Coolpix 8800 ve onun muadili Coolpix 8400, Nikon'un D-Lighting seçeneği sunan ilk dijital kameralar vardır. Oynatma, D, ışıklandırma aynı görüntünün uygun bir şekilde maruz kalan alan korurken, bir görüntünün bir karanlık çıkmış alanının dengeler. Sonuç bir "dijital dolgu flaşı" benzer ve iyi dengelenmiş albüm layık anılar içine karanlık siluetleri salvages. Dahili flaş Kırmızı Göz Azaltma modu kullanılırken bir başka yeni özellik, In-Kamera Kırmızı Göz Düzeltme, otomatik olarak çoğu durumda kamera içinde kırmızı göz düzeltir. Kamera içinde kırmızı göz aktive Fix ile, fotoğrafçılar hızla azalan ya da resimlerden tamamen kaybolan en yaygın kırmızı göz fotoğrafları göreceksiniz. Aslında, yine kırmızı göz görmek asla. Bu yeni özelliklerin kombinasyonu, tek başına fotoğrafçılıkta en sık yaşanan sorunların iki adresleri ve kolaylıkla onları düzeltir.

Ciddi dijital fotoğrafçılar kendi donanımları büyük bir talep. Nikon Coolpix 8800 sık kullanımı ile birlikte geliyor aşınma ve yıpranma dayanacak iyi hazırlanmış. Kamera çekim sırasında istikrar için güvenli, rahat bir tutuş ile, dayanıklılık ve taşınabilirlik için tasarlanmış kompakt, hafif magnezyum (Mg) alaşımlı gövdesi ile inşa edilmiştir. Nikon son derece keskin, merceğin görüntüleme için yüksek çözünürlüklü (238.000 piksel) elektronik vizör (EVF) istihdam vardır. Buna ek olarak, kullanıcıların hareket halindeyken çekim yorumlayan geniş 1.8 "değişken açılı LCD panelini kullanabilirsiniz. Nikon Coolpix 8800 dijital fotoğraf makinesi kendi görüntü yakalama üzerinde fotoğrafçı nihai yaratıcı kontrol sağlamak için dört çekim modları içerir. Bu modlar Programlanmış otomatik [P], Deklanşör Önceliği Otomatik [S], [A] Diyafram- Öncelikli Otomatik ve Manuel [M] sayılabilir. Kamera ayrıca Coolpix 8800 operasyon olması gerekiyor durumlarda ideal bir araçtır otomatik mod sunuyor 'basit bir nokta-ve-çek.' Ekstra rahatlık için, kamera hemen her çekim koşulunda görüntüleri çarpıcı izin 15 önceden ayarlanmış Sahne Modu içeriyor.