24 Haziran 2015 Çarşamba

Cihazlar aracılığıyla tetikleme kazanır

Triggertrap Mobile uygulaması bu yılın başlarında piyasaya fotoğrafçılara serin bir dizi yolla kendi çekim tetiklemek için onların kameraya bağlı bir akıllı telefon ya da tablet, kullanma yeteneği verdi. Şimdi önemli bir güncelleme ayrıca Wi-Fi, bir ana ve bir köle olarak öteki olarak kullanmak için iki akıllı cihazlar, bir tane var koşuluyla ... tetikleme sağlar.

Özel bir dongle aracılığıyla bir kameraya bağlı bir akıllı telefon veya tablet geleneksel Triggertrap set-up olmaya devam ederken, ek bir cihaz artık WiFi üzerinden bağlanmış bir kontrol etmek için kullanılabilir. Master ve slave her iki cihaz aynı ağa bağlı olması gerekir iken, bu master üzerinde çalışan bir kablosuz hotspot olabilir. Güncelleştirme sadece fotoğraf meraklıları artık aynı anda onlar ateş ediyorlar kameraya yanında aynı zamanda bu çoklu köle cihazları ve kameralar tetiklenebilir olması gerektiği anlamına gelir. Şu anda Android veya iOS cihazlar (sırasıyla Triggertrap Mobile 1.1 veya 1.5 çalıştıran) köle olarak kullanılabilir, ama sadece iOS cihazlar master modunda kullanılabilir - yapımcıları yaklaşan bir Android güncelleme için bu üzerinde çalışıyoruz.

IOS için Triggertrap Mobile 1.5 da Bluetooth 20'den fazla hata düzeltmeleri ve yeni dil seçenekleri çok sayıda tetikleme getiriyor. Triggertrap Mobil iOS ve Android uygulamaları uygulama mağazaları artık her ikisi de mevcuttur. Kaynak: Triggertrap