24 Haziran 2015 Çarşamba

Polaroid high-def actioncams ve XS çizgisini açıkladı

Rağmen, ucuz, tüketici odaklı actioncam sunan ilk olan üretici söylemek zor Oregon Scientific iyi bir bahis olabilir. Herhangi bir durumda, son yıllarda bir çok rekabetçi bir ürün kategorisi haline geldi. Iken GoPro ve Contour biz gibi büyük isim elektronik şirketleri gördüm son birkaç ay içinde, dışarı durmaya devam Sony ve JVC halka içine şapkalarını atmak. Aslında, bu üç teklif ediyor - sol dışarı isteyen değil, Polaroid şimdi de bir hazır kaba ve-mount-it-her yerde video kamera sunuyor. XS100 720p, 960p veya 1080p HD video ve 3MP, 5MP ya da halen 16MP fotoğraf bir seçim sunan demet kıyafet olduğunu. Bu 170 derecelik geniş açı lens, aynı zamanda on metre (33 feet) ve tek düğmeli kayıt özelliği derinliğe kadar su geçirmez bir darbeye dış olgu vardır. Aynı zamanda bildirildi üç ışığa en duyarlı değil. Onun daha ilginç özelliklerinden biri, bir "otomatik döndürme G-Sensor, böylece fotoğraf makinesi her zaman en iyi atış olursa olsun, konumunu yakalayacaktır." Olan bir varsayılabilir rağmen, bu ne anlama geldiğini çok net olmadığını objektif ya ya görüntü sensörü, otomatik olarak kameranın kendisi yatay açı ne olursa olsun, atış seviyede tutmak döner. Ayrıca, iki dosya boyutları video kayıtları - en iyi kalite için büyük bir tane, ve daha kolay yükleme ve paylaşım için daha küçük bir. Bu 199,99 $ ABD fiyatlı oluyor.

Sıradaki 720p video ve 5 MP fotoğraf sürgünler XS20 vardır. Bu XS100 daha resmen "alt" olsa, kendine özgü bazı özellikleri teklif yok. Bu düşük ışık çekim için sekiz LED'lerin bir halka dahil, hareket o (yani bir güvenlik kamerası olarak kullanılabilir) hareketi algıladığında bu kaydı başlatmak için neden sensörler ve su geçirmez 20 metreye kadar derin alınması için izin (66 feet) - XS100 iki katı derinlik değerlendirmesi. Size 99,99 $ mal olacak.

Son olarak, XS7 var. Bu rağmen, XS100 sığ derinlik derece ile XS20 alt çözünürlüğü birleştiriyor yok aslında, oldukça büyük özelliği - LCD vizör / oynatma ekranını birleştirmek için üç tek olarak görünür. Bu 69,99 $ için satıyor. XS7 Ayrıca tüm gelir x 480 VGA 640 yapabilirsiniz olurken XS100, ayrıca 720p çözünürlükte 60 fps slow-motion görüntüleri kayıt yeteneğine rağmen 30 kare saniyede bir standart hızında Her üç kameralar çekim, kask ve bisiklet bağlar ile. LCD ekran, 1080p video ve 20 metre görmek güzel olurdu, ancak Açıkçası Polaroid fotoğraf makineleri herhangi biri üzerinde fiyat aşağı tutmaya çalışıyor, (GoPro HERO2 kıyasla 300 $ maliyeti) tüm kombine su geçirmezlik Aynı modelde. XS hattı bu ayın ortasından itibaren Polaroid bayilerde mevcut olmalıdır. Kaynak: Polaroid