22 Haziran 2015 Pazartesi

Hasselblad HV 11.500 $ için Sony A99



Hasselblad Dünyanın en iyi kamera bazı yapmış uzun saygın bir marka olduğunu ve hala yeniliklerine devam ediyor . Ama son zamanlarda, aynı zamanda, Sony kameralar veren bir alışkanlığı geliştirdi lüks Hasselblad-markalaşma aşırı yapmak ve büyük meblağlar için bunları satan. Bu nedenle, yeni açıklanan Hasselblad HV esasen Sony A99 ABD'de 11.500 $ yeniden çalışma olduğunu.

Den sonra Lunar ve Stellar Hasselblad HV başka 2.900 $ ile Sony rebranded olan Alpha SLT-A99 lüks makyaj alıyorum bu sefer. Bu çekirdek kamera Gelişmiş BIONZ görüntü işleme motoru ile eşleştirilmiş bir 24.3-megapiksel tam kare (36 x 24 mm) CMOS sensör ile aynı kalır demektir. Bu 25.600 üst ISO vardır ve saniyede altı fotoğraf (tam kare, tam çözünürlük) çekebilirsiniz.

Ayrıca (bizim içine yapılan SLT A99 ile her zaman harcamış herkes için tanıdık 2013 high-end DSLR karşılaştırma rehberi , etkileyici 2,359k nokta elektronik vizör) 'dir - saydam ayna teknolojisini kullanarak, optik yok vizör tipik DSLR üzerinde buldum. Kamera aynı zamanda Full HD 1080p 60 fps video çekebiliyor, 1,229k nokta ile eklemli 3-inç arka monitör sahiptir ve A-mount lensler alır.

Hasselblad HV A99 için farklıdır ve belki bunun üzerine geliştirir durumlarda, işlenmiş yüksek dereceli alüminyum ve PVD (Fiziksel Buhar Biriktirme) kaplama kullanan iki tonlu tasarımı, sadece o ikinci bir sertliğe sahip olduğu söylenen elmas. Kamera tıknaz mod kadranı, ve tabii ki ikonik Hasselblad adı ve H logosu da dahil olmak üzere titanyum kontrolleri gibi ayrıntıları ile sona erdi.

HV hiçbir tipik kit lens yoluyla ve normal $ 2000 kendisi için perakende Carl Zeiss Vario-Sonnar® T * F2.8 24-70 mm lens ZA ile birlikte olacak. yüksek kaliteli objektif telefoto geniş bir odak aralığını kapsar ve F2.8 sabit bir maksimum diyafram vardır. Bu objektif hala oldukça Hasselblad birden, lens Sony logosu basın açıklaması görüntü olarak (önceki Sony yeniden işleyişi gibi) Hasselblad markalı olacak belirsizdir var.

Hasselblad HV ile gelecek durum da söz etmek gerekiyor. "Profesyonellerin kullandığı gibi," Bu TTX01 reçineden yapılmış ve toz, su, kimyasal ajanlar ve darbelere ekstra korumayı garanti ediyor olarak Hasselblad tarafından tanımlanmıştır. Bir dizüstü bilgisayar depolamak için alan bir deri bölücü sahiptir ve 80 ° C (176 ° F -40 ° F) -40 ° C ila hava koşulları ve sıcaklık değişimleri, aşırı dayanabilmektedir. Ayrıca kamera iki pil ile gelecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder