29 Haziran 2015 Pazartesi

Magink kameralari

Tek görüntüler yanı sıra ekran ağları uzaktan Windows tabanlı kullanıcı dostu GUI istemci uygulaması üzerinden magink öncelikli yazılımı (magink sonucunu;) tarafından kontrol edilir. Yaklaşık 3000 mağaza promosyon magink görüntüler, merkezi bir kontrol noktasından İsrail ve Almanya'da faaliyet gösteren ve ürün son aylarda Kuzey Amerika ve Avrupa genelinde başlatılmıştır. Billboard reklam dünyasının ötesinde, magink ayrıca, tüketici elektronik ürünleri gibi diğer görüntüleme uygulamaları ile kullanılabilir olacak mağaza noktası alım ve promosyon görüntüler.

Özellikle taşınabilir gibi PDA gibi cihazlar ve cep magink tarafından sunulan düşük güç tüketimi yararlanacaktır. "Magink teknoloji yönüyle her ekran tabanlı teknoloji yerini alabilir" Poliakine sadece e-kitap size gazete, dergi ve geleneksel 'kitap' biçiminde içine sonuçta videoyu ama duvar kağıdı, dış yapı cepheleri indirebilirsiniz burada "dedi ve sayısız diğer uygulamalar magink kullanımından "yarar olabilir. New York merkezli magink İsrail'de bulunan SixEye Medya Teknolojileri Grubu içinde iki yıl inkübasyon sonra 2000 yılında kurulmuştur. magink İngiltere ve İsrail'de Ar-Ge merkezlerinde ayrıca devlopment geçiyor bu teknolojinin çeşitli patente sahiptir. Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıları izleyin.

Silent Witness adlı sabotaj dayanıklı, kurşun-tarzı "Night Hawk" kameralar otomatik olarak mümkün toplam karanlıkta çekim yapmak kızılötesi LED aydınlatıcı yerleşik gerçek bir gündüz / gece kamera kurulu birleştirerek 24/7 gözetim sağlar. Kameranın içinde mekanik filtre otomatik olarak siyah ve beyaz renk geçer ve ortam ışığı herhangi bir insan müdahalesi ya da ek aydınlatma için ihtiyaç duymadan sabit 24 saat gözetim sağlayan, belli bir seviyenin altına düştüğünde LED yanar. İki Night Hawk modeller - SWX81 ve SWX82 - sırasıyla 12 LED ve 48 LED ile gelen ve iki kamera onları pozisyona döndürülebilir ve sabotaj dayanıklı vida ile yerine oturmuş sağlayan bir top ve yuva tasarıma sahiptir. telleri kesiliyor bağlantıyı engellemek için duvarın içine kamera kök yoluyla gizlenmiştir. ayarlamalar sitede yapılabilir ve gece gündüze geçerken hiçbir odak kayması olduğunu, böylece işlenmiş alüminyum gövde yerleşik 4.0-9.0mm vari-fokal otomatik iris lens (F1.5) ve kamera kartına erişim sağlar Silent Witness göre sahne.

Kameralar gibi otoparklar, çocuk oyun alanları, üniversiteler, ofisler ve koruma alanları gibi yerlerde için basit bir gözetim çözümü sunmak üzere tasarlanmıştır. Henüz fiyatlandırma veya Avustralya kullanılabilirliği gibi hiçbir ayrıntıları - geri kontrol.