29 Haziran 2015 Pazartesi

Nokia ve Fujifilm

Onun depolama ortamı olarak çıkarılabilir Multimedya Hafıza Kartı kullandığı için, yeni Nokia 6600 kameralı cep telefonu dijital enstantane mağaza fotoğraf kioskları aracılığıyla basılabilir. Nokia ve Fujifilm bu yeni işlevsellik örnek tüketicilerin ikna için tasarlanmış bir anlaşma duyurdu - Nokia 6600 satın alanlar, bir 12 aylık dönem için Fujifilm Dijital Fotoğraf Center (DPC) Köşk ayda 10 ücretsiz baskı sunuluyor. Nokia Genel Müdürü - Avustralya, Alexander Lambeek, do-it-yourself DPC kiosklar Avustralya'da büyük bir etki önümüzdeki yıl yapmak için ayarlanır bekliyor. "Zaten ABD'de tahminen 50.000 fotoğraf kiosklar kuruldu, 'Sayın Lambeek dedi.

Nokia 6600 entegre kamera özellikleri video yakalama ve fotoğraf ve film için 2 x Yakınlaştırma işlevselliği içerir. Web tarama ve e-posta; 2.1 ", 65,536 renk TFT ekran ve 32MB Multimedya Hafıza Kartı (MMC) package.Wireless Bağlantı ile standart olarak satılan içeren Bluetooth2 kablosuz teknolojisi ve kızılötesi yoluyla suppirted edilir. Fujifilm DPC da kızılötesi yoluyla aktarılan baskılar için hitap - Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıları takip edin.

Mevcut analog teknoloji ile doğrudan kullanılabilir Bu dijital IP gözetleme çözümü kadar dört ayrı kamera ile web tabanlı CCTV gözetleme sistemi oluşturmak için. NS4240 IP kamera standart bir Windows tabanlı PC ve tarayıcı üzerinden yönetilir ve görüntüler ve görüntüleri neredeyse anında alınmasını mümkün kılar. Bir IP adresinden erişilebilen uygun bir dört kamera izleme sistemi oluşturmak kullanıcılar kapalı devre TV (CCTV) kameralar bağlanmak için izin Üç video giriş portu.

NetComm müdürü David Stewart, geniş bant, özellikle ADSL hızlı göç göre, dijital IP video gibi yeni teknolojileri keşfetmek için küçük işletme ve ev kullanıcıları için ideal bir platform kuruyor. "Güvenlik ve imalat sanayi, inşaat, turizm, eğitim ve tıp mesleği genelinde Birçok kuruluş onların gün-gün operasyonlarının içine IP izleme teknolojisini getirmek için yüksek ağ hızlarını koşan," dedi. NS4240 ve üç CCTV kameraları altında AUD $ 3000 giriş seviyesi yapılandırması yakın dört gözetleme kameraları sağlayacaktır. Uzaktan izleme için tasarlanan NetComm IP kameraları gibi 802.11, GPRS ve GSM gibi önemli kablosuz iletişim protokolleri ile birlikte çalışabilir vardır. Onlar da bant genişliği yapılandırma ve tek anlamlı veriler yakalanır ve böylece 'hareket algılama' sunuyoruz.