29 Haziran 2015 Pazartesi

Kamera Lens teknolojisi zoom lens boyutunu küçültür

Kendi tescilli optik teknolojiyi kullanarak, Casio Computer şeffaf seramik kullanarak dünyanın ilk lensi geliştirdi. Bu atılım mümkün ölçüde azaltılmış profilleri ile kameralar için zoom lens yaratmak için yapacaktır. Casio'nun Exilim ince kartı boyutunda dijital kamera satışa çıktı beri, tüm dijital fotoğraf makinesi pazarında büyük bir değişim geçirmiştir. Daha küçük, daha ince kamera oluşturma iyi yöntemleri bulmak için teknolojik gelişiminde önemli bir itme olmuştur iken küçük bir pakette hareketlilik sunan kompakt dijital kameralar, ana akım haline gelmiştir.

Casio Lumicera, Murata Manufacturing tarafından geliştirilen şeffaf seramik kullanarak dünyanın ilk şeffaf seramik merceği oluşturarak bu alanda öne geçmek için devam ediyor. Lumicera ancak çok önemli iki özelliği vardır, yaygın bugünün geleneksel kamera mercekleri kullanılmaktadır optik cam gibi nitelikler iletilmesi aynı ışık vardır. , O da sunmaktadır daha üstün sağlamlık - sadece optik cam (1.85 * 2. = 1.5) çok daha yüksek Lumicera en refraktif indeks (ND = 2.08) 'dir. Casio çeşitli faktörlere hassas sayesinde son derece yüksek seviyede bir seramik lens oluşturmak mümkün olmuştur.

Casio tavsiyelerine altında, malzemenin kendisi kısa dalga boylu ışık geliştirilmiş iletim donatarak, onu ve şeffaflık azaltmak gözenekleri (hava kabarcıkları) ortadan kaldırarak dijital kamera, optik lensleri kullanmak için rafine edilmiştir. Ayrıca Casio, ve yüksek kırılma endeksi ile uyumlu özel bir kaplama ile merceği muamele ederek maddi, zaman ve basınç parlatma mükemmel birleşimini içeren komple bir süreç kurmuştur. Uzun yıllar boyunca Casio tarafından geliştirilen zoom lensler yapımı içine bu lensi birleşmeyle, yaklaşık% 20 profilinde bir azalma mümkün olmuştur.