24 Haziran 2015 Çarşamba

Hasselblad enters Kamera

Yeni göze batmayan kamera antrasit gri boya bitmiş üst ve taban plakaları bulunmaktadır ve kavrama geliştirmek için bir deri tarzı kesme ile sona erdi. Arkada bir 230 bin noktalı çözünürlüğe sahip tarihli ama fonksiyonel 2,5 inç LCD ekran var.Tabii epeyce özellikleri Leica M ile karşılaştırıldığında eksik var, ama fiyat büyük bir yığın da Leica ME "kayıp" olduğu, bu 5450 $ için bu ay satışa sunulacak. Eğer Live View olmadan yapabilirsiniz eğer bu 1500 $ bir tasarruf var, CMOS ve video kayıt ... Leica kullanıcıları yıllardır olmadan yapıyor her şeyi.

Hasselblad, orta format kameralar ile eşanlamlı bir isim, yeni pazar segmentleri kovalayan göreceksiniz Sony ile yeni bir uzun vadeli bir ortaklık parçası olarak bir aynasız, değiştirilebilir lensli fotoğraf makinesi üretecek duyurdu. Ama İsveçli üretici herhangi bir bütçe sıkıştırır çalkalama görmeyi beklemeyin. İlk model ortaklık çıkıp bir olarak tanımlanan Aysal olan "state-of-the-art, İtalyan tasarımlı 'nihai lüks' aynasız, değiştirilebilir lens kamera."

Almanya'da bu hafta Photokina basın toplantısında tanıttı Lunar bulunan böyle bir 24.3 megapiksel APS-C ebatlı görüntü sensörü paketi Sony'nin NEX-7 . Şirket "iş-içinde-ilerleme" tasarımları ve medyaya Aysal ahşap modelleri bir dizi görüntülenir ve bir alüminyum gövde ve titanyum, karbon fiber, ahşap, deri dahil sürüm farklı bitirir, kamerayı sunacak kontrol eder.

Saniyede 10 kare ve 25 noktalı otofokus ile çekim yeteneği ile Sony'nin BIONZ işlemci ile güçlendirilmiş olacak. Ayrıca 3-inç arka ekran, bir 2,359k-dot OLED elektronik vizör bulunuyor ve 100 ISO dizi sahiptir - 16.000. 0.02 saniye deklanşör gecikmesi ile fotoğraf çekim yanı sıra, Ay da Full HD video yakalama ve otomatik olarak yüksek çözünürlüklü panoramik fotoğraf üretmek için bir araya çekim bir dizi dikiş bir süpürme panorama modu bulunuyor olacaktır. Kamera, bir adaptör ile A-mount lensler E-mount ile uyumludur ya. "Lüks" Açıkçası Lunar ile, pahalı eşittir € 5,000 fiyatlı olması (yakl. US $ 6500) önümüzdeki yıl pazara çarptığında. Ama Hasselblad gelecek yıl diğer pazar segmentlerini girmek için Sony ile "yeni şafak" teknoloji işbirliği anlaşması kaldıraç planları ile orada durdurma olmayacak. Biz gelecekte bir "lüks" Hasselblad GoPro tarzı actioncam bekleyebilir miyiz? Belki de değil.