29 Haziran 2015 Pazartesi

Olympus'un Tamamen yeni dijital SLR sistemi

Cuma 27 Haziran 2003 dijital görüntüleme performansı gereksinimlerini karşılamak için özel olarak tasarlanmış değiştirilebilir lensler, yeni bir 5 megapiksel CCD ile sıfırdan inşa ve adanmış Olympus'un E-1 profesyonel dijital SLR fotoğraf makinesi olağanüstü hareketlilik ve üstün görüntü kalitesi vaat ediyor.

Nedeniyle Ekim 2003'de serbest bırakılması için, yeni E-1 Olympus'un ilk değiştirilebilir lens tipi dijital SLR fotoğraf makinesi. E1 dijital SLR fotoğraf makineleri için değiştirilebilir lensli sistem yeni bir tür tanıttı. Bir 4/3-tipi CCD görüntü sensörüne kullandığı için Four Thirds Sistemi olarak bilinen, o lensler ve farklı üreticiler tarafından yapılan organlar gerçekten değiştirilebilir, böylece objektif bağlar için ortak bir standart oluşturmayı amaçlamaktadır. Zuiko Digital, yüksek performanslı dijital SLR fotoğraf makinesi lensleri özel olarak geliştirilen çizgi ışığın çarpmaktadır yakın bir dik açıyla görüntü sensörünü sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu geniş açılı lensler ile çekim çerçeve kenarlarında veya oluşabilir görüntü bozulması ve hafif kaybını ortadan kaldırır. E1 adlı magnezyum alaşımlı gövdesi, flaş ekipman ve diğer aksesuarları da dijital kamera kullanımı için yeni bir Toz Azaltma Sistemi dahil rağmen özel olarak tasarlanmış olan, E1 (standart konfigürasyonda) saygın 660 gram ağırlığında.

Önemli özellikleri yüksek kapasiteli on-board bellek, bir faz farkı tespit otomatik odaklama sistemi ve saniyede 3 kare hızında 12 kare sıralı çekim kadar yakalama kapasitesine sahip bir yüksek hızlı görüntü işleme motoru bulunmaktadır. Dört Zuiko Digital değiştirilebilir lensler başlangıçta hazır olacak - 14 ~ 54mm standart zoom lens (35mm fotoğraf makinesinde 28 ~ 108mm eşdeğer F2.8 ~ 3.5) (35mm fotoğraf makinesinde 100mm eşdeğer F2) bir 50mm orta telefoto makro lensi güç (100 35mm fotoğraf makinesinde ~ 400mm, F2.8 eşdeğer ~ 3.5) 50 ~ 200mm yüksek güç telefoto zoom objektifi Bir 300mm yüksek güç telefoto lens (35mm fotoğraf makinesinde 600mm eşdeğer F2.8)