24 Haziran 2015 Çarşamba

Kamera Sistemleri Paketleri



Kamera sistemleri paketleri, yılında tanıtılan KIRMIZI One 4K dijital sinema kamerasının yıkıcı etkisi göz ardı edilemez. 4K hatta gerekli olduğunu inkar yıl KIRMIZI kamera satışlarının binlerce birkaç sonra, yayın devleri Sony birlikte onların hareket almak ve 4K görüntü yakalama doğru hareket etmeye başladı. Çarpıcı F5 ve F55 kameraları daha ilginci, bu çabaların sonucudur ve Sony de tavır, tam ve gerekli değişimin bir göstergesidir.

Kamera sistemleri paketleri yayın kamera paketler halinde kameralar ve Canon, JVC ve aslında Sony ve Panasonic kendilerini dijital SLR den tehdidi altında geliyor iken, KIRMIZI bir fiyata ARRI ve Panavision 35 mm film kameraları değiştirmek için tasarlanmış bir kamera yayınlandı o zaman sadece Hi Def yayın araçları fena halde overpriced bakmak yaptı. KIRMIZI ayrıca şiddetle televizyonun geleceği kendisi 4K olduğu noktaya yapılmış.

Tüm KIRMIZI son gişe rekorları kıran Kamera Sistemleri son Epic kamera hem indy film yapımcıları ve sektör devleri tarafından benimsemiş olsa da yayınlanan TV RED "dijital negatif" post prodüksiyon iş akışını benimseyerek daha dikkatli olmuştur. Paradoksal olarak, filmin kamera uzmanları ARRI onların TV-kara bir hit olan Alexa kamera . HD sadece ama muhteşem, düzenleme hazır resim ile kutudan dışarı dosyaları. Paketler halinde kamera sistemleri ürünleri intech güvenlik sistemleri ve Alexa hem yerine Sony'nin girişimi; ve bu konuda çok ciddiyim bulunmaktadır.

Ahd kamera, özdeş £ 5 (2.3 kg) dikdörtgen tuğla vardır - F55 merceği gümüş yerine siyah monte onları ayırmak için - ama teknik yetenekleri farklıdır. Baz kamera gövdeleri 2K ateş ve çeşitli MPEG2 ve MPEG4 sıkıştırma codec kullanarak iki dahili SxS Flash bellek kartı yuvaları HD yapabilirsiniz pozlama enlem 14 duraklı 4K (4096 x 2160 piksel) süper 35 mm büyüklüğünde sensörler bulunmaktadır. F55 aynı zamanda iç kartlara sıkıştırılmış 4K saklayabilirsiniz. Her iki kamera yeni AXS solid state disk kartlarını kullanan mandallama ahd kamera modüler kamera sistemleri kaydedici 4K sıkıştırılmamış RAW (film tarzı dijital negatif) çekebilirsiniz.

Büyük iş akışı arttırıcı kamera sistemleri dosyaları arşivlenir ise hem kamera HD ve 4K görüntüler renk düzeltilmiş vb Bu üretici ve yöneticileri için çok cazip bir özelliktir, HD vekiller kullanarak malzemenin kaba düzenleme için izin eşzamanlı yakalanabilir olduğunu Yoğun setleri. Ayrıca F55 tamamen hızlı ilerleyen bir ahd kamera CMOS sensör çipi olan bir kamera sistemleri kaydırma sırasında görülebilir titrek etkisini ortadan kaldırır (genellikle bir "küresel deklanşör" de denir) bir elektronik çerçeve deklanşöre sahiptir. F55 onun konnektörleri ile çıkış 4K can ve yavaş mo efektleri için saniyede 180 kare HD çekebilirsiniz. F55 ucuz da F5 daha da sensörün üzerinde bir daha "filmsel" renk filtresi dizisi kullanır.

Lens montaj ilginçtir. Sony FZ, ama tasarım dahil endüstri standardı PL sağlayan Standart olarak Cooke ve ARRI elektronik meta-veri bağlantısı pimleri hem takılacaktır için monte edilir. Diyafram, zoom, odak, vb - - her çerçeve için kaydedilecek Bu bağlantılar mercek bilgisini verir. Her iki bağlantı kullanılabilir olması benzersiz ve onlar yayın tarzı zoom lens over-the-omuz ENG çekim için güç sağlayabilir. Yanı sıra PL diğer birçok lens tipleri için kullanılabilir 3. parti adaptörleri olacak monte olarak - Nikon F, Canon FD, Canon EOS EF, Leica M, Leica R, Sony E, vb Vizör diğer kameralara görülen Sony çeyrek HD LCD geniş 3.5 artı muhteşem olmalı, yeni, kompakt 1.280 x 720 piksel OLED içerir. Açılışında Sistemi tamamlamak için yeni bir yüksek kapasiteli "Oviline" kristal pil modülü. Kameralar Şubat 2013 yılına kadar pek çok özellik yıl boyunca (ücretsiz) firmware güncellemeleri gerektirir ve fiyatları henüz açıklanmadı, ama sırasıyla 35.000 $ ve F55 ve F5 20.000 $ ABD olduğu tahmin edilmektedir olmayan mevcut olmayacaktır. Şimdiye kadar ilk kez Sony aktif bir aksesuar üçüncü ekosistemi teşvik ediyor ve birçok şirket muhtemelen çok popüler bir kamera olma olasılığı nedir geliştirmek isteyen olacaktır.

http://ahd-kamera.blogspot.com.tr/2015/04/kamera-sistemleri.html